Events

Data-driven business

8 februari 2018Heliview Conferences & Training

Het Business Intelligence vakgebied bevindt zich op vele vlakken in een transformatie. De technische mogelijkheden nemen toe met Big Data en Analytics maar ook de vaardigheden die mensen nodig hebben om van informatie consument te veranderen in een informatie producent.

 

Data Quality Conference 2018

15 mei 2018Heliview Conferences & Training

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

 

Data & Analytics

8 november 2018Heliview Conferences & Training

Tijdens het congres Big Data & Analytics geven wij antwoord op de vraag: wat vraagt de stap van een verdere professionalisering van analytics binnen mijn organisatie en hoe kan ik dit toepassen in mijn bedrijfsvoering?

 

Return on Information 2018

28 november 2018Heliview Conferences & Training

Dit congres helpt u om structuur in ongestructureerde informatie te krijgen! Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de procesmatige, technische- en culturele oplossingen hiervoor.