Events

A.I. in Business

8 november 2018Heliview Conferences & Training

Artificial Intelligence (A.I.) ofwel kunstmatige intelligentie is een populair onderwerp: Inspirerende user-cases en voorbeelden van buitengewone klantgerichtheid en gigantische kostenbesparingen schieten wereldwijd als paddenstoelen uit de grond. Maar waar staan Nederlandse organisaties m.b.t. de adoptie en implementatie van A.I.?

 

Return on Information 2018

28 november 2018Heliview Conferences & Training

Dit congres helpt u om structuur in ongestructureerde informatie te krijgen! Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de procesmatige, technische- en culturele oplossingen hiervoor.

 

Data-driven business 2019

26 maart 2019Heliview Conferences & Training

Het Business Intelligence vakgebied bevindt zich op vele vlakken in een transformatie. De technische mogelijkheden nemen toe met Big Data en Analytics maar ook de vaardigheden die mensen nodig hebben om van informatie consument te veranderen in een informatie producent.

 

Data Quality Conference 2018

14 mei 2019Heliview Conferences & Training

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.