Events

A.I. in Business

8 november 2018Heliview Conferences & Training

A.I. wordt de komende 10 jaar de meest disruptieve technologie, door toename in rekenkracht, omvang, snelheid en verscheidenheid van data en de verbetering van deep neural networks”, John-David Lovelock, vicepresident Onderzoek van Gartner.

 

Return on Information 2018

28 november 2018Heliview Conferences & Training

Dit congres helpt u om structuur in ongestructureerde informatie te krijgen! Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de procesmatige, technische- en culturele oplossingen hiervoor.

 

Data-driven business 2019

26 maart 2019Heliview Conferences & Training

De kracht van data…! De meeste organisaties zijn er van overtuigd dat data veel meer kan en gaat betekenen dan nu het geval is. Data gedreven werken, het raakt elke organisatie. Sommigen zijn al heel ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties en daarmee nieuwe data hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.

 

Data Quality Conference 2019

14 mei 2019Heliview Conferences & Training

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.