A.I. in Business

Artificial Intelligence (A.I.) ofwel kunstmatige intelligentie is een populair onderwerp: Inspirerende user-cases en voorbeelden van buitengewone klantgerichtheid en gigantische kostenbesparingen schieten wereldwijd als paddenstoelen uit de grond. Maar waar staan Nederlandse organisaties m.b.t. de adoptie en implementatie van A.I.?

Is jouw organisatie klaar voor Artificial Intelligence?

Artificial Intelligence (A.I.) ofwel kunstmatige intelligentie is een populair onderwerp: Inspirerende user-cases en voorbeelden van buitengewone klantgerichtheid en gigantische kostenbesparingen schieten wereldwijd als paddenstoelen uit de grond. Maar waar staan Nederlandse organisaties m.b.t. de adoptie en implementatie van A.I.? Wat is er nodig om een hogere bedrijfswaarde uit A.I. te halen? En hoe lang duurt het nog voordat A.I. de mainstream bereikt? 

Wat moeten jullie intern nog doen voordat de organisatie klaar is voor A.I.? Hebben jullie voldoende relevante data, en is deze op orde? Zijn jullie in staat om vergaande analyses te draaien op deze data en beschikken jullie over voldoende rekencapaciteit om deep learning modellen te trainen? Duik met A.I. in Business samen met vakgenoten in de wereld van Advanced Analytics, Intelligente bedrijfs- en besluitvoering, Machine learning, Robotics, Data Innovation en nog veel meer! 

Het congres A.I. in Business biedt u als o.a. Business Analytics Manager, Data Manager, Project- en/of Programma Manager etc. een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten, experts en aanbieders tijdens een dag vol inspirerende praktijkcases, interactieve sessies en inhoudelijke presentaties.