A.I. in Business 2019

KLM komt tot nieuwe hoogtes met AI

10 oktober 2018
KLM komt tot nieuwe hoogtes met AI
arrow image KLM komt tot nieuwe hoogtes met AI

In één dag op de hoogte gebracht worden over alles met betrekking tot A.I. in Business? Dan bent u bij dit congres aan het goede adres!

BCG & KLM gaan partnerschap aan
Na jaren lang nauwe samenwerking hebben The Boston Consulting Group (BCG) en KLM een partnership gesloten. Binnen dit partnerschap wordt A.I. ingezet wat ervoor zou moeten zorgen dat wereldwijde activiteiten van luchtvaartmaatschappijen naar een hoger niveau worden getild. Naar eigen zeggen is het de eerste keer dat een marktleider binnen de luchtvaartindustrie, als KLM, een partnerschap aan gaat met een gerenommeerd adviesbureau als BCG, om een nieuwe dienst op de markt te zetten.

Klant is koning
Doel van de dienst? Het verbeteren van luchtvaartactiviteiten wereldwijd, door middel van het aanjagen van groei, innovaties te versnellen en ervoor te zorgen dat allerlei activiteiten betrekking hebben tot het uitvoeren van vluchten, gestroomlijnder verlopen. De vraag van de klant staat hier op nummer één. 

Bron: KLM.com

Lezing tijdens het congres
Benieuwd hoe KLM, AI in business inzet om boven zichzelf uit te stijgen? Maarten Oosten, Senior Decision Support Consultant, geeft een lezing op het congres en vertelt u hier graag meer over! 

Nieuwe congreslocatie
Op 8 november vindt de eerste editie van het congres AI in Business plaats. Met iets minder dan een maand te gaan beloofd deze editie een succesvolle en inspirerende dag te worden! Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het congres verplaatst naar een nieuwe locatie. We heten u op van harte welkom in het IBM Client Center in Amsterdam.

Meld u direct aan door hier te klikken