AI & Machine Learning Congres

AI & ML worden gemeengoed

20 december 2018
AI & ML worden gemeengoed
arrow image AI & ML worden gemeengoed

Op de drempel van 2019 is het interessant om te kijken wat we het komende jaar allemaal kunnen verwachten als het aankomt op de technologische trends. Het optimaliseren en beheren van multicloud-omgevingen zal ook aankomend jaar prioriteit blijven, deze doorontwikkelingen gaan hand in hand met security op fundamenteel niveau.

In het nieuwe jaar zullen we in alle waarschijnlijkheid een combinatie zien van evolutie – het uitbreiden en verder ontwikkelen van de trends van 2018 – en daarnaast revolutie, van het in hoog tempo in gebruik nemen van de laatste technologie om te voldoen aan de snel veranderende marktvraag.

Artificial Intelligence & Machine Learning 

Innovaties in AI en ML hebben hardnekkige problemen opgelost, wat heeft geleid tot het geloof dat deze technologie nog veel meer problemen kan oplossen. Robots met een menselijk gedrag en auto’s die zichzelf rond kunnen rijden, spreken hierbij tot de verbeelding. Echter is de hype gedeeltelijk gerechtvaardigd: veel bedrijven staan nog in de kinderschoenen als het aan komt op AI en ML en hoe deze het beste toe te passen met duidelijke inachtnemen van ethische en privacy wensen tot aan de controle van algoritmen. Met andere woorden: zij zullen eerst hun digitale zaken goed op orde moeten hebben. Niettemin zal 2019 een jaar zijn waarin Artificial Intelligence en Machine Learning mensen en bedrijven zullen gaan helpen om betere beslissingen te nemen en sneller te werken.

Bron: Dutch IT Channel

A.I in Business 2019

Op 16 mei 2019 vindt – na een succesvolle eerste editie -  het A.I in business congres plaats in het Stadion Feijenoord. Met overkoepelend thema: Hoe succesvol worden met Machine Learning en Artificial Intelligence?  Klik hier voor meer informatie over het congres en aanmelden.