Big Data & Analytics 2017

Twee tracks Analytics congres

3 augustus 2017
Twee tracks Analytics congres
arrow image Twee tracks Analytics congres

Om deelname aan het congres voor u nog interessanter te maken, hebben we het congresprogramma van het congres Big Data & Analytics in twee verschillende tracks naar interessegebieden onderverdeeld, namelijk een Business Track en een Tech Track.

Business Tracks

Voor professionals met een focus die niet direct op IT ligt, zijn er tijdens het Big Data & Analytics congres business tracks beschikbaar. De thema’s en onderwerpen binnen een business track vinden, vanuit expertise en vakgebied, direct aansluiting bij de doelgroep.

Wij inspireren u door onderwerpen als Disruptieve Business modellen dankzij data of middels data een nieuwe deeleconomie op te starten, Hoe stappen te zetten naar volwassenheid in het gebruik van data of wel Big Data & Analytics 2.0. Ook wordt gesproken over het doorbreken van silo’s door middel van data of meer geïnteresseerd in het verbeteren van de klantervaring door data? Hebben de deelnemers al rekening gehouden met de aankomende wetwijziging omtrent data (GDPR)?

Tech Tracks

Bent u meer geïnteresseerd wat er onder een motorkap van een willekeurig Data Platform gebeurt? Dan kunt u de Tech Track volgen om zich te verdiepen in alle technische aspecten en technieken. Uiteraard kan de de Business Track en de Tech Track worden gecombineerd.

Slimme technologieën en technieken als: Image recognition, data schaalbaarheid, cloud, tekst - en edge analytics zullen voorbij komen. Of toch meer interesse in de big data platforms die op en af te schalen zijn? En dankzij advanced analytics slimmere gebruikers interfaces maken!? Ook machine learning (deep learning) en artificial intelligence komen ter sprake. Zo wordt het congres een ontmoetingsplaats tussen Business personen en Technische personen, waarbij beide tracks bijdragen aan een succesvolle implementatie van Analytics binnen uw bedrijfsvoering.