Data & Analytics

Tijdens het congres Big Data & Analytics geven wij antwoord op de vraag: wat vraagt de stap van een verdere professionalisering van analytics binnen mijn organisatie en hoe kan ik dit toepassen in mijn bedrijfsvoering?

How analytics enables business!

Het toepassen van analytics is binnen bedrijven een aantal jaar onderweg. De hype in het gebruik van Big Data is voorbij en het is tijd dat de data vertaald wordt naar business cases en mogelijkheden. In plaats van gedreven door concrete vragen vanuit de business, werken meer bedrijven andersom en kijken waar waarde gecreëerd kan worden in de data. Tijdens dit congres geven wij antwoord op de vraag: wat vraagt de stap van een verdere professionalisering van analytics binnen mijn organisatie en hoe kan ik dit toepassen in mijn bedrijfsvoering?

Het centrale thema van het congres is: 'How analytics enables business!'. Tijdens dit congres geven we een aantal perspectieven mee en gaan we in op kennis, inspiratie en technologie (demo’s) om de volgende professionalisering slag te maken door de inzet van advanced analytics. Hierbij beantwoorden wij de volgende vragen: 

  • Wat is ervoor nodig aan zowel de menselijke, procesmatige als technologische kant om de stap naar het gebruik van Big Data & Analytics 2.0 te maken?

  • Wat zijn de leerpunten en valkuilen van organisaties met ervaring op het gebied van big data toepassingen, advanced analytics en technologie die zich begint te bewijzen?