Data & Analytics

Drie vragen aan...

10 oktober 2017
Drie vragen aan...
arrow image Drie vragen aan...

Hoe was de aanloop naar het congres?

Je ziet dat er veel behoeften is in de markt met betrekking tot data. Dit zagen wij ook terug in het aantal aanmeldingen voor het congres. Op dit moment zijn er 138 deelnemers aanwezig. Deze deelnemers zijn allemaal geïnteresseerd in het onderwerp, van zowel technisch oogpunt als uit het business oogpunt.

Wat is jouw indruk als je hier na maanden voorbereiding rondloopt?

Ik vind het mooi om te zien dat er zoveel mensen samen zijn die opzoek zijn naar kennis en de mooie gesprekken die hieruit ontstaan. Er zijn veel verschillende mensen uit verschillende branches, elk bereid om elkaar te helpen, tips en tricks te geven en niet bang om hun behoeften naar voren te laten komen.

Waar kijk je naar uit vandaag?

Waar ik vandaag het meeste naar uit kijk is het moment na de middag waar iedereen weer samenkomt in de plenaire zaal nadat iedereen zijn eigen track heeft gevolgd. Ik ben nieuwsgierig naar welke mix dit gaat brengen en welke sfeer hier ontstaat. Verder, zou ik willen dat ik mijzelf in tweeën kan delen zodat ik tegelijk aan zowel het business track als tech track kan deelnemen.

Ik ben super trots op het congres en hoop dat wij datagedreven Nederland een stapje vooruit hebben geholpen met hun keuzes en bedrijfsvoering.