Data-driven business 2019

Data-driven Business congres 2018

26 februari 2018
Data-driven Business congres 2018
arrow image Data-driven Business congres 2018

Op 8 februari 2018 heeft het Data-driven Business congres plaatsgevonden in Hart van Holland in Nijkerk. Voor zowel de partners van het congres als de deelnemers is deze 22ste editie een inspirerende dag geweest. Vele beslissers en zware beïnvloeders op het snijvlak van techniek en business bezochten het congres.

Data als motor van uw business transformatie

De congresdag stond in teken van “de kracht van data!” Data kan en gaat veel meer betekenen binnen organisaties dan nu het geval is. Of het nu gaat over de doorontwikkeling van de business intelligence functie of vanuit data gedreven werken, het raakt elke organisatie. De potentie is enorm, maar om meteen te starten is lastig. Tijdens het congres zijn er praktijkverhalen gedeeld en kwamen er onderwerpen voor zowel een business als technische doelgroep aan bod: o.a. analytics, data science, visualisaties en data governance.

Het congresprogramma

Het congresprogramma bestond uit keynote sprekers als professor Frans Feldberg, havenbedrijf Rotterdam en juriste Judica Krikke, die door zowel deelnemers als partners van het congres zeer goed gewaardeerd werden. Er waren volop netwerkmogelijkheden waarbij men over de laatste trends & ontwikkelingen goed heeft kunnen bijpraten.

Enkele reacties van deelnemers over wat zij uit de dag hebben gehaald:

  • Concrete voorbeelden Machine Learning (Pon datalab) maar ook de data governance hobbels bij menig organisatie - Vattenfall/Nuon
  • Meer inzicht in wat de stappen zijn om meer datagedreven te worden. Nieuwe contacten opgedaan en interessante blik op de toekomst door keynote speakers – VodafoneZiggo
  • Inspirerende sessies! Ik heb er met name uit gehaald dat het zorgen voor een datagerichte organisatie begint bij de bedrijfscultuur - Famed B.V.
  • Veel geleerd over verschillende fases in het process van data-gedreven worden. Wat succesfactoren zijn in dit process, en praktisch hoe je dit kunt aanpakken. Inspiratie voor de next steps! - Kantar TNS
  • Zeer inspirerende verhalen en stand van zaken van de laatste BI ontwikkelingen - IAK Verzekeringen BV

Data-driven Business 2019?

Bent u benieuwd wanneer de volgende editie van het congres zal plaatsvinden? Houd dan de website goed in de gaten. De aanmelding wordt binnenkort geopend!