Data Quality Conference 2018

Boeklancering: ‘The Strategic Analysis Cycle: Handbook’ van Erik Elgersma

16 mei 2017
Boeklancering: ‘The Strategic Analysis Cycle: Handbook’ van Erik Elgersma
arrow image Boeklancering: ‘The Strategic Analysis Cycle: Handbook’ van Erik Elgersma

In mei/Juni 2017 word het boek ‘The Strategic Analysis Cycle: Handbook’ van Erik Elgersma gelanceerd. Het boek dient als een handboek waarin de strategische cyclus van data analyse voor strategie vorming wordt beschreven.

Erik heeft een grote passie voor data en dit heeft geleid tot het schrijven van zijn boek. Erik vertelt hierover: “Het is een handboek en een toolboek, een practitioners guide, waarin ik de strategische cyclus van data analyse voor strategie vorming beschrijf. In het boek  put ik uiteraard uit mijn eigen ervaringen, maar ik baseer mij ook op veel externe bronnen. Ook hierbij gold: mijn door ervaring opgebouwde intuïtie is natuurlijk mooi, maar je moet ook zélf zaken met data onderbouwen als je het anderen aanraadt!”

Ondertussen is Erik druk bezig met het tweede deel van het boek. Dit tweede deel `The Strategic Analysis Cycle: Toolbook’ zal naar verwachting deze zomer uitkomen.

Over de auteur Erik Elgersma 

Erik Elgersma werkt sinds 1999 bij FrieslandCampina. Sinds 2015 is Erik Director of Strategic Analysis at FrieslandCampina Cheese, Butter and Milk powder in het FrieslandCampina Corporate Centre, Amersfoort. Als strategic analysis practitioner met circa 35.000 vlieguren werkt hij aan informatie-gebaseerde strategische projecten binnen meer dan 100 landen wereldwijd, zowel B2B als binnen de (branded) FMCG.

Boekenvoordeel

Op 1 juni 2017 zal in het Kyocera Stadion in Den Haag het Data Quality Conference plaats vinden. Ter gelegenheid van de boeklancering hebben wij op deze dag een speciale aanbieding voor u. Als deelnemer aan het congres kunt u zich aanmelden voor de speciale aankoopactie, dan betaald u geen 34,95 maar 20 euro voor het nieuwe boek van Erik Elgersma.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld voor het Data Quality Conference ga dan nu naar de website voor meer informatie en meld u aan