Dutch Data Forum

Sprekers

Roelof Hemmen
BNR Nieuwsradio

Roelof Hemmen

Journalist , interviewer, BNR Nieuwsradio

Na de havo op het Hoeksch Lyceum studeerde Hemmen enige tijd Frans en Nederlands aan de lerarenopleiding in Delft. Deze opleiding maakte hij niet af en ging als leerling verslaggever bij de Zoetermeersche Courant werken.

 
Kees Verhoeven

Kees Verhoeven

Tweede Kamerlid D66

Kees heeft twee prioriteiten: technologie en Europese samenwerking. Nieuwe technologie verandert onze samenleving steeds sneller.

 
Tanaquil Arduin

Tanaquil Arduin

Chief Data Officer

In haar rol is Tanaquil onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de concernbrede datastrategie en visie op datagedreven werken.

 
Rachel Marbus
KPN

Rachel Marbus

Privacy officer, KPN

Rachel is een burgerrechtenfundamentalist en verzot op het grondrecht op Privacy. Als iemand tegen haar roept “Privacy is dood”, ontsteekt ze doorgaans in een vlammend betoog startend met “Ik heb niets te verbergen, maar dat hoeven ze niet te weten”.

 
Frans  Feldberg
Vrije Universiteit Amsterdam

Frans  Feldberg

Hoogleraar Data Driven Business Innovation, Vrije Universiteit Amsterdam

Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 
Rion Rijker

Rion Rijker

Data Privacy Officer

Rion Rijker is een ervaren privacy jurist (CIPP/E, CIPM & FIP) die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacy en informatiebeveiliging aspecten.

 
Christian Verhagen
Verdonck, Klooster & Associates

Christian Verhagen

Data Lead & Chefkok, Verdonck, Klooster & Associates

Christian heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren van organisaties over hoe zij meer waarde kunnen halen uit data.