Return on Information 2018

Omdat uw informatie het waard is

22 november 2017
Omdat uw informatie het waard is
arrow image Omdat uw informatie het waard is

Informatiesystemen zijn er om informatie uit te halen, niet om erin te stoppen. Gegevens invoeren en up-to-date houden is een noodzakelijke voorwaarde die de moeite waard moet zijn voor medewerkers, bij voorkeur door een snelle beloning in de vorm van sneller, beter, lucratiever c.q. goedkoper en veiliger werk. Zodat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun eigenlijke taak.

De voortschrijdende digitalisering en technologische vernieuwingen voeden de systemen met nog meer informatie (denk ook aan big data). Daardoor wordt de vraag steeds prangender hoe gebruikers die strategische asset optimaal benutten:

  • Zoals bij Engie waar ‘de faalkosten zijn gereduceerd tot vrijwel nihil’;
  • Bij BPD, waar ‘OpenIMS DMS en Social Intranet (BPDaily) beter voorbereidend werk opleveren en niet meer zijn weg te denken’;
  • Bij Euramax dat haar sales en productie ‘smart’ maakte en waar medewerkers door de geïntegreerde interface van OpenIMS en Sugar niet meer van schermen hoeven te wisselen;
  • In de zorg waar onder meer de William Schrikker Groep met OpenIMS digitaal transformeerde en papierloos in de OpenIMS-cloud werkt.

Voor uw antwoord op die vraag tonen we als silver partner van het Heliview-congres Return on Information u graag de kracht en eenvoud van OpenIMS Enterprise Content Management. We beschikken altijd over klantverhalen waarin u zich zult herkennen.

OpenIMS is een krachtig en eenvoudig platform omdat het daadwerkelijk gebruik uiteindelijk de toegevoegde waarde van een informatiesysteem bepaalt. Zo is met OpenIMS de verrijking van formulieren en dossiers in het DMS eenvoudig door de krachtige, met Sugar CRM geïntegreerde interface. Door de ontsluiting via een (social) intranet, ook op mobiele devices, maakt u het medewerkers zo eenvoudig mogelijk het informatiesysteem up-to-date te houden. En inzicht op maat in de informatie- en werkstromen (bijvoorbeeld facturatie en autorisatie) maakt sturen op Return on Information mogelijk op het moment dat het ertoe doet. Omdat uw informatie het waard is.

OpenIMS ontmoet u op dinsdag 29 november graag bij hun stand om u te inspireren met informatie, mensen, oplossingen en andere gebruikers.

Meld u nu kosteloos aan!