Return on Information 2018

Volledige data-driven uitgaande communicatie

15 november 2017
Volledige data-driven uitgaande communicatie
arrow image Volledige data-driven uitgaande communicatie

Bij een aantal grote organisaties moest om diverse redenen een nieuw output communicatiesysteem beschikbaar komen. Bij één bedrijf was de reden omdat een bestaand outputsysteem niet op een nieuw administratiesysteem kon worden aangesloten, bij een andere ter vervanging van een verouderd systeem en bij een derde omdat daarvoor nog niets beschikbaar was.

Hans Dickerscheid, community director UnitedXperts, heeft hier een aanpak voor ontwikkeld die bij ieder organisatie toegepast kan worden. Met zijn aanpak is het mogelijk op een snelle manier nieuwe communicatiekanalen toe te voegen, te voldoen aan wetgeving (b.v. ISAE 3402) waarbij zowel batch, on-demand als interactieve communicatie mogelijk is en dat alles met 100% controle over de gehele verwerkingsketen. Daarnaast is het mogelijk kosten in de verwerkingsketen te reduceren en veel van de klant van de klant te weten te komen. Een uitgaand communicatiemodel met een hoge Return On Information die bijdraagt aan uw digitale transformatie.

Het is een innovatieve aanpak waarmee bedrijven via digitale transformatie toekomstvast een maximale Return On Information kunnen realiseren. Tijdens de lezing van Hans op het Return on Information congres neemt hij u verder mee in zijn aanpak en zienswijze.

Meer over uw spreker Hans Dickerscheid

De loopbaan van Hans Dickerscheid kenmerkt zich door het bedenken en begeleiden van succesvolle digitale communicatie vernieuwings-, optimalisatie- en kostenreductieprogramma’s op het Enterprise Information Management (EIM) vakgebied bij grote communicatie-intensieve organisaties.

Hans is één van de oprichters van de EIM community UnitedXperts. Hierbij zet hij zijn kennis en ervaring in om EIM professionals bij elkaar te brengen, van elkaar te laten leren, te coachen, inspiratie op te doen, artikelen te delen en ideeën uit te wisselen om hiermee digitale transformatie bij opdrachtgevers mogelijk te maken.

Return on Information congres

Meld u vandaag nog aan voor het Return on Information congres en woon de lezing van Hans bij. 

Het congres is kosteloos te bezoeken voor eindgebruikers. Aanmelden voor het congres kan hier.