Return on Information 2018

Return on Information 2018

Structuur in ongestructureerde informatie

09:15Dagvoorzitter Marc Gill’ard

Dagvoorzitter Marc Gill’ard opent het congres.

09:30Het Japanse zwaard: een bron van weten!

Focus is tegenwoordig een toverwoord omdat we vaak alleen nog maar bezig zijn met randzaken en symptoombestrijding. Maar hoe krijg je die focus? In deze interactieve presentatie laat Bjørn Aris u zien wat de bijzondere methode achter het Japanse zwaard voor uw informatievoorzieningen kan betekenen.

09:55Kennis uit informatie creëren.

Robert Borkes zal een aantal interessante stellingen voorleggen. U krijgt de kans om rechtstreeks uit de kennis en ervaring van andere congresdeelnemers te putten. Deze sessie levert u concrete en direct toepasbare tips op over hoe u meer rendement uit informatie kunt halen.

10:25Ochtendpauze op het netwerkplein.
11:05Uw juridische update: Bent u klaar voor 25 mei 2018

De AVG is op 25 mei 2016 in werking getreden en zal op 25 mei 2018 van kracht worden. Maar wat betekent dat voor uw bedrijf? Tijdens de lezing op het Return on Information congres zoomt Anja Dekhuijzen in op de laatste ontwikkelingen rondom de AVG. Bent u er klaar voor?

11:35Datawarehouse and datalake: better together?

Ernout laat zien hoe de juiste mix van cloud-data-architectuur kan zorgen voor een kortere ROI voor zowel BI- als analytics-informatieproducten. Flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenreductie en governance staan hierbij centraal.

11:35Volledige data-driven uitgaande communicatie

Een uitgaand communicatiemodel met een hoge Return On Information die bijdraagt aan uw digitale transformatie. In de lezing van Hans Dickerscheid van UnitedXperts neemt hij ons mee in zijn aanpak en zienswijze.

12:05Inzicht in informatie met Kunstmatige Intelligentie

We worden overspoeld met de nieuwste ontwikkelingen van Kunstmatige Intelligentie. Zelfdenkende robots die alles weten, altijd en overal beschikbaar zijn. Hoe start je met een KI-project, en hoe maak je dat wel tot een succes?

12:30Lunchpauze op het netwerkplein.
13:45Het besturen van Alliander leuker en makkelijker maken.

Tijdens deze presentatie deelt Alliander haar ervaringen met het SPARK-platform en laat deelnemers zien dat SPARK het besturen van managementinformatie van Alliander leuker en makkelijker maakt.

14:30Van chaos naar orde met intelligent informatiemanagement

M-Files legt uit waarom organisaties voor een intelligente informatiemanagement oplossing moeten gaan en laat zien dat deze binnen handbereik ligt.

14:55Toekomstbestendige stappen op het gebied van documentprocessen

Het digitaliseren van documenten en automatiseren van document processen dient tijd en kosten te besparen en moeten een bijdrage leveren aan de informatieveiligheid van uw organisatie.

15:20Middagpauze op het netwerkplein.
16:00Geen woorden maar data!

Aan het eind van deze sessie krijgt u concrete handvatten mee: waar kan uw bedrijf direct mee beginnen om rendement uit informatie te realiseren? En misschien belangrijker: waarmee moet uw bedrijf vooral niet beginnen?

16:25Unieke rondleiding door Stadion Feijenoord

Kom tijdens de exclusieve stadiontour achter de bijzondere geschiedenis van Stadion Feijenoord en laat u meenemen naar plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Top