Datavisualisatie

De kracht van visueel communiceren

De hoeveelheid data die we tegenwoordig verzamelen is eindeloos, maar deze data biedt het management en andere besluitvormers van uw organisatie geen opzichzelfstaande waardevolle inzichten. Het menselijk brein is visueel ingesteld. Hierdoor is datavisualisatie een krachtig communicatiemiddel om data sneller te delen, te interpreteren en te analyseren. Het stelt uw organisatie in staat om veranderingen in het gedrag van uw klanten en de markt sneller te signaleren en hier op in te spelen.

Tijdens deze training leert u hoe u gegevens effectief visualiseert, zodat belangrijke resultaten niet aan de aandacht ontsnappen. U gaat zelf aan de slag met rapporten en dashboards zodat u leert hoe u de ontwerpprincipes het beste kunt toepassen. U creëert op deze manier betere stuurinformatie voor uw organisatie en voorkomt dat de verkeerde conclusies getrokken worden.

Bekijk de brochure in pdf

Ook interessant

Heliview biedt naast deze training ook nog andere data gerelateerde trainingen die wellicht interessant zijn voor u.
Bekijk hier  het overzicht van al onze data trainingen.

 

Testimonials van deelnemers

  • Ik heb veel over verschillende aspecten van visualisatie geleerd, van kleur tot vorm tot boodschap. Theorie aangevuld met praktijkvoorbeelden, valkuilen en oefenen maken de training compleet.Praktisch toepasbaar. 2 dagen vlogen om” Marc Stet, BPM consultant, ABN AMRO Bank NV

  • “Lekker interactief en zeer interessant” R. Jette, functioneel beheerder/ BI specialist, Parnassia Groep“Een van de weinige trainingen waarbij ik geen enkel moment in slaap dreigde te vallen”
    K. Munnik, medewerker management information, ABN AMRO

  • “Hele praktische training, direct bruikbaar, prima sfeer” A. van Geene, MI specialist, Delta Lloyd

  • “Leerzaam en ondersteunend voor motivatie keuze gebruik grafiek” E. Zuijderhoudt, IT consultant, Delta Lloyd

  • “Energieke en richtinggevende informatie” M. Zwaan, manager innovation & technology, SPIE

  • “Ik vond het een goede training, ik heb veel geleerd” B. Peeters, medewerker Business Intelligence, Van Landschot Bankiers

  • “Toepasbaar, veel handvatten” M. de Keijzer, hoofd salesmanagement & Business Intelligence, Van Landschot Bankiers

  • “Veel geleerd” H. Krikke, adviseur BI, Stadgenoot