Experts

Adil Bohoudi

Managing Partner, FutureFacts

Adil heeft ruim 15 jaar ervaring in data-driven projecten op zowel strategisch als operationeel niveau.

 

Andre de  Locht

Data Lake Leader Europe

André has been with IBM for over 10 years, all of which in Information Management & Analytics. He joined IBM as Master Data Management seller. He worked with clients throughout Europe as business consultant on Information Integration and Information Governance topics.

 

Mr Drs Anja E.  Dekhuijzen MCJ

IT en Outsourcing Advocaat, Partner, Whitebridge Advocatuur

Anja Dekhuijzen is een toonaangevende Privacy & IT advocaat, gespecialiseerd in o.a. GDPR, IT recht, Outsourcing, cloud en Security. Award Women in Law 2017 IT lawyer of the year The Netherlands. Geregeld geranked in Chambers en Legal 500.

 

Barry  Devlin

Founder and Principal, 9sight Consulting

Dr. Barry Devlin beschreef in 1985 de architectuur van data warehousing en is daarmee een van de grondleggers van deze technologie. Hij is een vooraanstaande autoriteit op het gebied van business intelligence (BI), big data en meer. Hij wordt wereldwijd gezien als een visionair en pionier in deze vernieuwende sector.

 

Bart van Oort

Business Manager / Data Governance Consultant, Hot ITem

Bart van Oort heeft ruim 17 jaar ervaring met het verhogen van de kwaliteit van data en processen.

 

Barteld  Braaksma

Innovatiemanager, CBS

Barteld Braaksma was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het CBS innovatieprogramma en innovatielab.

 

Bas van Dorst

Sr. Industry Executive, SAS

Bas is een kennispartner voor bedrijven die actief zijn in utility en manufacturing. Vanuit zijn expertise helpt hij hen bij complexe vraagstukken op het gebied van analytics, big data management en business intelligence.

 

Bas van Essen

Head of RWS Datalab, Rijkswaterstaat

Bas van Essen heeft diverse managementfuncties bekleed bij de Luchtmacht (13 jaar) en Rijkswaterstaat (7 jaar). Bedrijfsvoering, ICT en maatschappelijke betrokkenheid gaan als een rode draad door zijn loopbaan.

 

Bas van Ulzen

Digital Innovation Lead a.i

Bas van Ulzen is Digital Innovation Lead a.i. bij Philips. Daar is hij verantwoordelijk voor de co-creatie van digitale proposities, waarbij data een essentieel fundament is.

 

Berry Kriesels

Business owner, Omnigen

Berry is een biotech ondernemer met een passie voor wetenschap die graag de resultaten uit wetenschappelijk onderzoeker dichter bij de maatschappij brengt in een vorm die bruikbaar is.

 

Chiel Harmsen 

datamanagementconsultant

Chiel Harmsen en Ruud Koorneef zijn beiden een zeer allround en ervaren datamanagementconsultant bij Transcriptum.

 

Chris Bos

DevEngineer, ING Netherlands

For over a decade Chris focused on DWH concepts in its entire breadth. He analyses all trends and breakthroughs within the different BI suites to distill the business value to be able to give the best advice to the end user.

 

Coen Vlasblom

Business Proces Manager Ground Services KLM, KLM luchtvaartmaatschappij

Met meer dan 15 jaar ervaring in de militaire en civiele luchtvaart ben ik nu werkzaam als Proces Manager binnen KLM.

 

Colin Nugteren

Chief Analytics Officer, DirectPay

Na zijn studie Econometrie kwam Colin in dienst bij DirectPay. In eerste instantie enkel voor een eenvoudige opdracht om te onderzoeken of er iets met alle data gedaan kon worden.

 

Dennis Rosenbrand

Principal Consultant , Motion10

Dennis is verantwoordelijk is voor de visie ontwikkeling voor data gedreven oplossingen. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring met het ontwerpen, inrichten en opleveren van data platform oplossingen.

 

Dirk Jonker

Leader data science and people technology, Crunchr

Dirk Jonker is the co-founder of HR Reporting & Analytics platform Crunchr and leads their data science and technology team. For over 10 years, he advises companies to advance in people reporting and analytics. Prior to Crunchr, he worked as a consulting actuary in Towers Perrin New York and Amsterdam.

 

Dominik Blattner

CEO and co-founder, Cupenya

Dominik is the CEO and co-founder of Cupenya – an Amsterdam-based Prescriptive Analytics startup. His vision to effectively leverage Big Data by embedding it into operational decision-making of a day to day business, aligns with his experience as an enterprise consultant in the business process management and automation space.

 

Ed de Sevren Jacquet

Business Intelligence, Pon Tyre Group

Ed de Sevren Jacquet is ruim 25 jaar actief binnen de wereld van BI en op dit ogenblik verantwoordelijk voor het opzetten van een data warehouse-, een rapportage omgeving en een analytisch platform binnen de Pon Tyre Group (onderdeel van Pon holdings). Hiervoor was Ed werkzaam bij Office Depot en Canon Nederland.

 

Edgar van Ravenzwaaij

Manager IT GS1 Nederland, GS1

Edgar van Ravenzwaaij is sinds 1996 werkzaam in de ICT branche in uiteenlopende rollen binnen grote ondernemingen, alsmede het MKB segment. De laatste 17 jaar is Edgar vnl. actief als Manager ICT met het accent op ICT organisatie inrichting/verandering.

 

Edwin Peters

Marketing Manager, SAS

Dit CV volgt op korte termijn.

 

Emre Kayaarma

Analytics and Data Management Practice Lead for Northern Europe, 

With his 10+ years of experience in business development, solutioning, sales and delivery of Analytics and Data Management services across various industries Emre currently leads the Analytics and Data Management Practice of HP for Northern Europe.

 

Erik Peekel

Dagvoorzitter Business Intelligence congres

Erik kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer.

 

Erik Schaap

business consultant , IntoDQ

Erik Schaap werkt als Business Manager bij IntoDQ en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in datakwaliteitsmanagement en data governance. Hij brengt een groot aantal jaren ervaring in uiteenlopende rollen in de software industrie met zich mee.

 

Esther Labrie

Content Marketing Manager, 

Esther Labrie is taalspecialist en content manager bij Human Inference en is gespecialiseerd in online marketing-thema’s als e-commerce, multichannel en big data.

 

Eva Haakman

Technical Sales Specialist, IBM

Eva is ruim 15 jaar werkzaam in het werkveld van Business Intelligence en Information Management.

 

Ewald Rijpkema

Sr Software Architect, IBM

Ewald Rijpkema begon na zijn studie Technische Informatica aan de TU Delft binnen een SI als technisch teamlead voor de ontwikkeling van Class Libraries voor PowerBuilder.

 

Frank Maes

Manager Big Data & Advanced Analytics, Valid

Dit CV volgt later.

 

Frans  Feldberg

Hoogleraar Data Driven Business Innovation, Vrije Universiteit Amsterdam

Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Freek  Bomhof

Senior consultant, TNO

Freek Bomhof heeft een technische achtergrond maar heeft zich als onderzoeker, project manager en consultant bij KPN en TNO ook verdiept in bedrijfsprocessen en innovatiemanagement. Vanuit deze achtergrond is hij vooral geïnteresseerd in de interactie tussen data en zijn gebruiker.

 

Geert van der Hoek

Manager IT , Nederlandse Spoorwegen (NS)

De laatste 10 jaar levert Geert een bijdrage in het verder digitaliseren van NS door o.a. het ‘verappen’ van processen als verkoop van tickets, facturatie, klachtafhandeling gebruikmakend van het bijeenbrengen van data, techniek en competentie.

 

Geertjan Woltjes

COO

Geertjan is verantwoordelijk voor de totale operatie: hij is afgestudeerd bedrijfskundige op het vakgebied Kennismanagement.

 

George Herber

Account Manager, TopBI

George heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van BI en Analytics.

 

Gijs in 't Veld

CTO, Motion10

Gijs in 't Veld, CTO en ​Innovation Manager bij Motion10. Gijs in 't Veld is al meer dan twintig jaar integratiearchitect en Microsoft platform adviseur. Op dit gebied heeft hij zevenmaal de award 'Microsoft MVP' (most valuable professional) ontvangen.

 

Harald Kikkers

Algemeen Directeur, Data-integratie expert, ITCG

Harald Kikkers is mede-oprichter, mede-eigenaar en algemeen directeur van ITCG en DATPROF. Hij is al ruim 20 jaar werkzaam op het gebied van data-integratie (BI, datawarehousing, data migratie, datakwaliteit en testdatamanagement).

 

Heleen Snelting

Data Science Manager EMEA, Tibco

Dit CV volgt later

 

Henk Koelewijn

Sales Consultant, Tableau Software

De passie van Henk zijn Business Intelligence en Data Warehousing op basis van vernieuwende innoverende technologieën.

 

Hylke Visser

Principal Business Solutions Manager , SAS

Als Business Solution Manager heeft Hylke zich de laatste jaren bewezen om samen met zijn klanten vernieuwingen door te voeren die direct impact hebben op hun business.

 

Ignace  Konig

Manager Datawarehouse & Beheer, Achmea Zilveren Kruis

In 2009 bij Zilveren Kruis begonnen als data analist. En vervolgens sinds 2011 bij Zilveren Kruis manager Datawarehouse & Beheer.

 

Ivo van den Berg

Teamlead Bi & analytics, DSW zorgverzekeraar

Ivo van den Berg is circa 10 jaar actief op analysegebied. Hij is 4 jaar werkzaam bij DSW, waar hij begon als statistisch analist en nu de BI en analytics afdeling leidt. In die rol is hij verantwoordelijk voor data warehousing, standaardrapportage en de analytics functie.

 

Jack  Esselink

Big Data & analytics evangelist, IBM

Jack, Big data & Analytics evangelist, heeft ruim 15 jaar ervaring in de wereld van BI en is sinds een aantal jaren werkzaam bij IBM. Hij richt zich vooral op predictive analytics en data science en weet dan ook als geen ander de verbinding te leggen tussen BI en data science.

 

Jan Post

Strategische samenwerking Philips Drachten / Digitale fabricage Universiteit Groningen, Philips

30 jaar industriele ervaring bij Philips Drachten. Verantwoordelijk voor de strategische samenwerking van Phlips Personal Care.

 

Jan-Kees Buenen

CEO & co-founder , SynerScope

SynerScope CEO and co-founder Jan-Kees Buenen started the company in 2011 after 20+ years in various senior commercial management roles in global packaging enterprises with sales responsibilities in excess of $150million annually.

 

JanKees Lampe

Owner and CMO, Inergy

JanKees Lampe is eigenaar en CMO bij Inergy.

 

Jeroen ter Heerdt

Technology Advisor Business Intelligence and Big Data , Microsoft

Jeroen ter Heerdt heeft een passie voor alles wat met data te maken heeft; databases, data warehousing, BI, Big Data, data visualisatie, self-service BI, Hadoop, of real-time BI.

 

Jochem Davids

Adjunct Directeur CED Claims Management, CED

Jochem Davids heeft tien jaar werkervaring in verschillende rollen en organisaties. Van Business & IT consultancy tot Business Development, strategie en innovatie.

 

Joost Hoebink

Dagvoorzitter

Joost Hoebink is met honderd dagvoorzitterschappen per jaar de meest ervaren dagvoorzitter van Nederland. Hij leidt debatten, interviewt sprekers, presenteert talkshows. Van alle markten thuis. Interactie met het publiek staat voor hem centraal.

 

Joost van der Zon

Eigenaar, Veneficus

Joost werkt vanuit een droom om ondernemingen volledig op feiten gebaseerd te laten beslissen en uiteindelijk zelfs geautomatiseerd op algoritmes. Hij is 9 jaar geleden na de studie econometrie gestart met het bedrijf Veneficus dat is gefocussed op het inzetten van analytics om deze droom waar te maken.

 

Joris Huijbregts

Manager marketing, communication & business intelligence, Q-Park

Joris Huijbregts studeerde Filosofie in Nijmegen en Amsterdam waarbij zijn interesse voornamelijk uitging naar wijsgerige antropologie en taalfilosofie met uitstapjes naar semiotiek. Hier ontstond dan ook zijn liefde voor logica en de kracht van informatie en betekenis. Tijdens zijn loopbaan bleef hij zich verder ontwikkelen, zo studeerde hij onder andere, bedrijfskunde in Eindhoven.

 

Jos van Dongen

principal consultant, SAS

Jos van Dongen is als principal pre-sales consultant werkzaam bij SAS in Nederland.

 

Joseph  Rodenberg

Managing partner, Rodenberg Tillman & Associates

Joseph Rodenberg is managing partner van Rodenberg Tillman & Assiociates, opgericht in 1985 en actief in strategic intelligence en strategie vraagstukken.

 

Jules Oudmans

director consultancy, Ureason

Jules Oudmans is one of the co-founders of UREASON, a provider of technology products and services enabling companies to quickly create intelligent applications that automate complex reasoning on large quantities of real-time data and events.

 

Kasper Kisjes

Projectleider datakwaliteitsmonitoring, Rijkswaterstaat

Kasper houdt zich graag bezig met de modellering, simulatie en optimalisatie van complexe sociotechnische systemen.

 

Katarina Bosnjak

CEO

Katarina is ondernemer en bekijkt de infrastructurele sector vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

 

Katleen Ravijts

Portfolio Marketing Analytics Benelux , IBM

Als marketeer heeft Katleen meer dan 25 jaar ervaring. Sinds 2004 is ze vooral gefocust op Business Intelligence, bij Cognos was ze actief op Europees niveau en na de overname door IBM werkte ze op wereldwijd niveau.

 

Kris van Dyck

Business Architect, Information Builders

Dit CV volgt op korte termijn.

 

Laurens Koster

Co Founder and Business Analytics Consultant, FutureFacts

Laurens is specialist op het gebied van data-analyse en performance management. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in dit werkgebied en is mede-oprichter van Future Facts.

 

Lex Knape

Docent, The Analytics Academy

Senior executive with 25+ years of international experience in Retail, Leisure, Automotive, Industrial appliances and Consultancy.

 

Linda de Borst

Leader Industry Marketing, Business Development & Innovation, IBM

Linda de Borst is Leader Industry Marketing, Business Development & Innovation bij IBM.

 

Marcel Berkhout

Technical Sales Specialist, IBM

In zijn rol als Technical Sales Specialist adviseert Marcel klanten op het gebied van IBM’s Analytics (voormalig Information Management) oplossingen.

 

Marco de Jong

Medeoprichter, IntoDQ

Marco de Jong is medeoprichter van IntoDQ en heeft de afgelopen jaren in de rol van projectmanager diverse datakwaliteit projecten uitgevoerd bij een groot aantal organisaties zoals onder meer BCC, Zorg en Zekerheid, DAF Trucks en De Zonnebloem.

 

Maricken Hengeveld

Dagvoorzitter

Directeur van PvKO en partner bij CiRi Marketing, een marketingbureau voor de realisatie van klantgerichte marketingstrategieën- en projecten en interim professionals.

 

Marijke Kusters

HR manager, Valid

Geschoold als arbeidsjurist en bedrijfskundige gespecialiseerd in Human Resources heb ik tien jaar ervaring in het vakgebeid HRM. Bij Valid ben ik verantwoordelijk voor het integrale HR beleid en opereer ik als strategisch programma-manager als onderdeel van het Management Team.

 

Mark Keip

BI Solutions & Product Manager, Conspect Consulting & ICT

Mark Keip is BI Solutions Consultant en Product Manager van de Conspect Datawarehouse Toolkit.

 

Martijn Imrich

associate partner, Xomnia

Martijn Imrich is associate partner van Xomnia en helpt bedrijven om meer waarde uit hun data te halen.

 

Martijn van Grieken

Senior Data Scientist, Valid

Geschoold als Econoom heb ik mij ontwikkeld als een ondernemende en resultaatgerichte business consultant en data analist.

 

Martin Leijen

BI & Data Consultant

Binnen Rabobank IT Nederland werk ik bij de afdeling Advanced Data Analytics (ADA). Deze afdeling bestaat uit een team resultaatgerichte Data Scientists, Business Consultants en Data Consultants, die zich met Big Data technologie inzetten om de relatie van de Rabobank met haar klanten te verdiepen en te verbeteren.

 

Michel Dekker

Partner en oprichter, Nova Silva

Michel Dekker houdt zich als één van de oprichters van Nova Silva voornamelijk bezig met het bepalen van meetwaarden (KPI’s) en ontwerpen van effectieve manieren om resultaten te communiceren (rapporteren & datavisualisatie).

 

Michel van Wallené

Senior BI-consultant, Hot ITem

Michel is mede-oprichter van Hot ITem en voert al zo’n 25 jaar BI/DWH-projecten uit voor diverse bedrijven en overheidsinstellingen. Hij opereert vaak op het snijvlak van Business en IT en heeft uitgebreide ervaring met BI-architectuur, prototyping en het opleiden van BI-afdelingen.

 

Michiel Rozema

Eigenaar, analytics consultant, BI specialist, Zillion&1

My company Zillion&1 focuses on data analytics, specifically using the Microsoft data & AI platform.

 
 

Norbert  van de  Ven

Data Governance Consultant , Hot ITem

Norbert van de Ven adviseert en begeleidt organisaties al ruim 18 jaar op de weg naar het behandelen van data als asset.

 

Onno de Vrij

head of risk and fraud, SAS

Adviseert klanten in alle sectoren over de waarde van Fraude Management, Risk Management en Cyber Security, hoe deze thema’s passen in de organisatie en wat de impact is op de operationele processen.

 

Paul van der Hulst

Director, Jibes Data Analytics

Paul is oprichter van Jibes Data Analytics en werkte daarvoor bij G-Star Raw en Deloitte.

 

Pauline de Wilde

Dagvoorzitter

Als afgestudeerd bedrijfseconoom combineert professioneel dagvoorzitter Pauline de Wilde haar economische achtergrond en kennis met haar passie voor presenteren zowel voor TV als live op het podium.

 

Peter de Graaf

BI Consultant, Eneco B.V.

12 jaar ben ik in de BI wereld actief waarbij ik veel veranderingen van dichtbij heb mogen meemaken. Van code kloppen tot lesgeven en nu Self-service BI.

 

Peter den Haan

Technical Sales Manager , IBM

Dit CV volgt op korte termijn.

 

Peter Jansens

Consultant, 

Peter adviseert klanten en partners van HPE omtrent data management en big data.

 

Peter van Buijtene

Manager Strategy & Development, PostNL

Board Member Strategy & Development. Change & People Manager with a track record in implementing and managing change, innovation and strategic marketing as well as business intelligence solutions to increase turnover, accelerate reduction of costs and increase customer satisfaction.

 

Peter van der Meijden

Head of LLP Europe, DHL

With over 15 years of experience in global logistics, Peter is now Head of LLP Europe at DHL, the largest logistics company in the world. Responsible for the division who neutrally manage outsourcing of transportation management for various large & midsize companies.

 

Peter van der Putten

Assistant Professor, Data Mining & Creative Research

Hoe kunnen machines leren van data? Of hoe kunnen menseljke eigenschappen zoals intelligentie, creativiteit en ander complex gedrag emergeren uit simpele interacties? Peter doet onderzoek naar deze vragen als assistant professor aan de Universiteit Leiden.

 

Pim Wennekes

Marketing & Customer Intelligence Consultant, TopBI

Marketing & Customer Intelligence Consultant bij TopBI

 

Ramon  de  Noronha

Managing Director, Uniserv

Ramon de Noronha is Managing Director of the unit "Customer Data Hub Solutions" within Uniserv.

 

Ramon van den  Heuvel

Director Business IT, Improven

Ramon van den Heuvel is 20 jaar werkzaam in de management consultancy. Hij heeft internationale opdrachten gedaan op het snijvlak van business en IT.

 

Rein Mertens

Principal Business Solutions Manager, SAS

Rein Mertens is Principal Business Solutions Manager en werkt sinds 1995 bij SAS Nederland. Hij adviseert nieuwe en bestaande klanten over de toegevoegde waarde van de inzet van SAS oplossingen voor informatie management en business analytics vraagstukken.

 

Richard den Ouden

Territory Manager US, Every angle

Richard den Ouden is binnen Every Angle verantwoordelijk voor het bedrijfsbrede kennismanagement, de ontwikkeling van methodologie en de uitrol en business ontwikkeling in de Duitssprekende landen (DACH-regio).

 

Rob Hendrix

Manager ICT ontwikkeling VWE, VWE

Dit CV volgt later

 

Robert Allewijn

Technical Manager, Alten

Robert Allewijn is Technical Manager bij ALTEN voor de unit Business Intelligence & Analytics. Vanuit zijn ruime ervaring in het BI vakgebied adviseert hij klanten over digitale transformatie en de inzet van Big Data en Analytics hierbij. Robert is daarnaast verantwoordelijk voor de competentieontwikkeling binnen ALTEN.

 

Robert Borkes

Wetenschappelijk onderzoeker, Radboud Universiteit Nijmegen

Robert Borkes heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen het vakgebied informatiemanagement. Als Novell-, Microsoft- en Cisco Engineer heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met ICT-infrastructuren binnen de overheid.

 

Robert ten Veen

Senior Solutions Architect, IBM

No-nonsense, pragmatisme, openheid en humor zijn woorden die Robert beschrijven. Opgeleid tot bibliothecaris met een specialisatie op kennismanagement heeft hij een holistische kijk op BI en Analytics.

 

Robèrt Voermans

Governance Architect, IBM

Jobrol: "Governance Architect bij IBM Analytics. Werkzaam bij klanten in het adviseren en implementeren van data governance oplossingen"

 

Roel de Graaf

Dagvoorzitter | CDO, de Volksbank

Drs. Roel de Graaf is CDO (Chief Data Officer) bij de Volksbank. Roel heeft in de afgelopen 25 jaar leidinggevende functies vervuld op het grensvlak van ICT, bedrijfsprocessen en organisatie-ontwikkeling.

 

Roelof Reinders

data scientist, Xomnia

Roelof Reinders is data scientist bij Xomnia. Hij behaalde zijn master in Artifi cial Intelligence aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

 

Romeo Kadir

algemeen directeur

Romeo Kadir is waarnemend algemeen directeur van Stichting Privacy Nederland (SPN).

 

Ronald Damhof

lead Data Architect, De Nederlandsche Bank

Information Quality Certified Professional (IQCP), Principal in Information Management and currently working (employed) as the lead Data Architect at the Dutch Central Bank.

 

Ronald  Teijken

Cross Industry Analytics Consultative Sales, IoT evangelist, IBM

Ronald Teijken is Internet of Things Evangelist & Cross Industry Sales Specialist Europa IBM Cognitive Solutions team EMEA and has more than 25 years of professional experience in manufacturing, retail and IT with a strong focus on Supply Chain Management.

 

Ruud  Koopmans

Market Intelligence Manager, RK-Intelligence

Ruud Koopmans, sinds 2015 eigenaar van market intelligence bureau, RK-Intelligence.nl, ondersteunt bedrijven bij het vergroten van hun commerciële slagkracht.

 

Ruud Koorneef

datamanagementconsultant

Chiel Harmsen en Ruud Koorneef zijn beiden een zeer allround en ervaren datamanagementconsultant bij Transcriptum.

 

Ruud  Verdaasdonk

Customer Engagement Manager, Uniserv

Ruud Verdaasdonk is a leader in data management with 20 years of international experience in data architecture and data governance for the beverage, finance, insurance, life science, and manufacturing industries.

 

Sandjai Bhulai

Dagvoorzitter | Professor Business Analytics, Vrije Universiteit

Sandjai Bhulai is hoogleraar Business Analytics aan de Faculteit der Exacte Wetenschappen van de Vrije Universiteit.

 

Sophie van Hoytema

Verbindende schakel , Aaaaha the actor factory

Sophie gaat moeiteloos gesprekken aan tot op academisch niveau, onthoudt elke naam en improviseert heel gemakkelijk zonder de grote lijn te verliezen. Maar ook met geweldig gezongen aankondigingen van sprekers kan Sophie het luchtig verschil maken in een inhoudelijke dag.

 

Steven van der  Kroft

Senior Solutions Consultant TIBCO Analytics, Tibco

With an educational background in Business Economics and Marketing, Steven has extensive experience working in IT related roles for 19 year.

 

Stijn Roelens

Enterprise BI Architect

Stijn heeft meer dan 13 jaar ervaring binnen het BI domein. Voordat Stijn de overstap naar een toonaangevend automobiel bedrijf maakte, waar hij inmiddels 10 jaar werkt, werkte hij drie jaar voor een system integrator.

 

Tijs Rokers

Voetbal data-analist, NOS langs de lijn

Afgestudeerd Econometrist. Na jarenlang in het bedrijfsleven beslissers binnen organisaties ondersteund te hebben met analyses op basis van data ben ik dit ook gaan toepassen binnen het (betaald) voetbal.

 

Vlora Rexhepi - Van der Pol

Consultant ICT Standards

Vlora heeft ervaring in het onderzoek en de standaardisatie van de mobiele systemen architectuur en communicatie protocollen.

 

Wieneke Keller

BI Architect, Bol.com

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam in diverse functie waarbij ik de brug sla tussen business en IT. De laatste paar jaar heb ik mij gespecialiseerd in (big) data technologieën en hoe deze ingezet kunnen worden om bol.com echt data-driven te maken.

 

Willem  Herter

Founder, PacMed

Van september tot en met december 2014 hebben Wouter en Willem deelgenomen aan de Nationale DenkTank 2014. Dit onderzoek had als hoofdvraag hoe we Nederland gezonder, mobieler en socialer kunnen maken aan de hand van Big Data.

 

Wim Blaauwendraat

Director Internal Audit, Philips Lighting

Wim is an experienced director with a long history in IT and auditing. He started his career in IT at the Philips Research Laboratories in Waalre. He started as a science engineer in the domain of informatics and was responsible for the design of support processes and controls of the first datacenter of the later NXP. In the early ’90, he became project manager of several software development teams.

 

Wouter Kok

ontwikkeling en introductie van Smart Building by Deerns, Deerns

Wouter Kok richt zich sinds begin 2016 volledig op de ontwikkeling en introductie van Smart Building by Deerns.

 

Wouter  Kroese

Founder, PacMed

Van september tot en met december 2014 hebben Wouter en Willem deelgenomen aan de Nationale DenkTank 2014. Dit onderzoek had als hoofdvraag hoe we Nederland gezonder, mobieler en socialer kunnen maken aan de hand van Big Data.

 

Xavier Rodriguez

IS Program Director, L’Oréal

Xavier is heeft als programma directeur vanuit het hoofdkantoor van L’Oreal meerdere grote transformaties geleid op het gebied van logistiek en stam gegevens (master data).

 

Martijn Bolt

Blockchain implementation specialist, martijnbolt.com

Martijn Bolt is gespecialiseerd in blockchain en cryptocurrency technologie. Hij zorgt bij organisaties voor een vloeiende digitale transformatie bij de adoptie en implementatie van innovaties. Dit doet hij door bedrijfsprocessen en verdienmodellen in passend tempo te vernieuwen.

 

Marcel Haas

Lead Data Scientist

Marcel works as lead data scientist in the business intelligence department of a healthcare insurance provider, which provides all departments of the company with a large range of reports and dashboards, as well as ad-hoc data or analysis requests using a selection of SAS and Python tools.

 

Marc Decker

Analytics Engineer, IBM

Marc is Engineer in de IBM Analytics unit en heeft brede ervaring met databases

 

Mark Rotteveel

Lead Analytics, IBM

Mark is een zeer enthousiaste, gedreven en doelgerichte teamspeler die geniet van een uitdaging!

 

Marc Gill’ard

Directeur, Verdonck, Klooster & Associates

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als strategisch adviseur op het raakvlak van business en IT.

 

Bjørn Aris

Entrepreneur & Meester in Japanse zwaardkunst, Return on People

Bjørn Aris (1965) bestudeert al meer dan 30 jaar Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie. Daarnaast treedt hij sinds 2000 op als trainer en coach voor het midden- en hoger kader uit het bedrijfsleven.

 

Ton Abelen

Trendwatcher AI & Management consultant, Wizzin

Ton is onafhankelijk trendwatcher en trainer met een kritische blik op de toepassing van kunstmatige intelligentie in de praktijk.

 

Christian Verhagen

Consultant Informatiegestuurd werken, Verdonck, Klooster & Associates

Christian heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren van organisaties over hoe zij meer waarde kunnen halen uit data.

 

Judica Krikke

Partner ICT, Stibbe

Judica en haar team begeleiden alle vormen van ICT contractering (zoals cloudcontracten, sourcing, ICT implementatie, overgang van ICT in transacties) en zij adviseren bij vastgelopen onderhandelingen, mislukte ICT projecten, software audits en geschillen betreffende ICT.

 

Amogh  Gudi

Machine Vision Research Engineer, Vicar Vision

Amogh is a research engineer in computer vision and machine learning at VicarVision, and is currently pursuing his Ph.D. on “Efficiency in Deep Neural Networks” from TU Delft.

 

Stijn van Balen

Coördinator Data Science Team

Stijn is working to make the world a little more accessible: Opening up interesting data, bringing order in chaos and introducing some usability to difficult processes.

 

Jan Peter De Valk

Zelfstandig boardroom adviseur en voormalig CIO/Board Member, DHL en VGZ

Dr Jan Peter de Valk heeft inmiddels 40 jaar in Nederland en internationaal bestuurlijk en innovatief gewerkt op het snijvlak van IT en de business. Dit bij diverse academische ziekenhuizen en universiteiten, maar ook bij multinationals als IBM en ING.

 

Ernout  Douqué

BI & Analytics Architect, Hot ITem

Ernout Douqué is ruim 14 jaar werkzaam in de wereld van data en analytics.

 

Mark Rovekamp

Product Manager Solutions en Services, Kyocera Document Solutions Nederland

Mark Rövekamp heeft 30 jaar ICT-ervaring. Hij laat organisaties zien hoe procesoptimalisatie leidt tot efficiënter, sneller en veiliger ondernemen.

 

Hans Dickerscheid

Community Director, UnitedXperts

Hans is één van de oprichters van de EIM community UnitedXperts. Hierbij zet hij zijn kennis en ervaring in om EIM professionals bij elkaar te brengen, van elkaar te laten leren, te coachen, inspiratie op te doen, artikelen te delen en ideeën uit te wisselen om hiermee digitale transformatie bij opdrachtgevers mogelijk te maken.

 

Bart  Schrooten

Channel Growth Manager, M-Files

Bart Schrooten is bij M-Files verantwoordelijk voor de groei strategie van belangrijke markten zoals Benelux, Duitsland en de Nordics.

 

Sander van der Stap

Account Manager, Delaware

Sander van der Stap werkt voor delaware als accountmanager en heeft een lange historie als business consultant op het gebied van Enterprise Information Management.

 

Sandra Oudhoff

Associate Informatiegestuurd Werken

Sandra heeft 25 jaar ervaring in Data & Analytics. Haar motto is: “Waarde halen uit mensen en data”.

 

Rion Rijker

Data Privacy Officer

Rion Rijker is een ervaren privacy jurist die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacy aspecten.

 

Sven Boekhoven

Data Scientist en Data Artist, Alten

De ambitie van Sven is informatie maken van gegevens en inzicht creëren in die informatie. Als Information Magician doet hij dingen met gegevens die anderen niet voor mogelijk houden. Data Science zet hij in als ondersteuning bij dit creatieve proces.

 

Ralf de Haan

Lead Data Scientist, Pon

Ralf is na een korte carrière als profvoetballer uiteindelijk via een Business Analytics studie in het Data Science vakgebied terecht gekomen.

 

Edwin van Unen

Principal Analytics Consultant, SAS

Edwin adviseert organisaties hoe zij met behulp van analytics kunnen optimaliseren en innoveren.

 

Helmut Plinke

Principal Business Solution Manager, SAS

Helmut Plinke focust zich bij SAS op datakwaliteit en data governance-technologie om klanten te helpen data te optimaliseren en daarmee efficiënter te kunnen werken en concurrentievoordeel te realiseren.

 

Jan Pieter van Santen

Digital Strategy professional

Jan Pieter is een ervaren manager/thought leader/senior adviseur met als inhoudelijke focusgebied: information management. Hij werkt graag aan opdrachten waar hij zijn vakkennis op information management gebied kan combineren met zijn leidinggevende capaciteiten.

 

Klaas van Veelen

Business Intelligence Consultant, Hot ITem

Klaas is ruim 20 jaar werkzaam op het snijvlak van business en IT, waarvan de laatste 10 jaar in het BI & Analytics-vakgebied.

 

Marco Stolk

Quality Coördinator, Teleperformance Benelux

Marco is al 15 jaar werkzaam in de contact center wereld. Sinds 3 jaar bij Teleperformance