Alles wat je altijd al wilde weten over APIs en API-beheer…

Alles wat je altijd al wilde weten over APIs en API-beheer…

Maar nooit durfde te vragen

Gratis downloaden
18 november 2019

Kleine veranderingen, grote impact. Deze stelling gaat zeker op voor API’s, ofwel Application Programming Interfaces. Alle decennialang worden ze ingezet om (software)applicaties met elkaar te verbinden en data uit te wisselen. Maar de grote populariteits-boost volgde nadat, in het zog van Amazon en Salesforce, bedrijven begrepen hoe API’s hen zouden helpen om de veeleisende klant van nu beter te bereiken en bedienen. Deze whitepaper vertelt je alles wat je moet weten over API’s en API-beheer!

Deze whitepaper kijkt eerst naar oorsprong en basis van API’s en vertelt je meer over de almaar groeiende populariteit en het belang van de API voor het bedrijfsleven. Je krijgt inzicht in een analyse van de verschillende uitdagingen waarmee organisaties worstelen en je ontdekt welke oplossingen bedrijven hiermee helpen. Ten slotte krijg je ook meer inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO) en de Return on Investment (ROI) van API-services.

Wat leren zowel managers als ontwikkelaars met deze whitepaper?

  • Wat zijn API’s en welke invloed hebben ze op de markt?
  • Welke risico’s zijn er als bedrijven zich niet verdiepen in API’s?
  • Waarom is krachtig API-management cruciaal en welke oplossingen helpen je hierbij?
  • Welke besparingen realiseer je met goed API-management?
  • Welke API-trends zijn er?

API’s en API-beheer helemaal uit de doeken gedaan

Om te blijven voldoen aan de verwachtingen van klanten moeten bedrijven zorgen voor een naadloze klantervaring en aan de slag met innovatieve producten. Het samenbrengen van data uit verschillende systemen en van verschillende partijen speelt hierin een belangrijke rol. Om dit voor elkaar te krijgen kan je niet om API’s heen. Ga daarom vandaag nog aan de slag met deze gids over API’s en API-beheer.

Gratis downloaden