Cognitive Computing: is uw database er klaar voor?

Cognitive Computing: is uw database er klaar voor?

Snellere business transformatie met de hybrid cloud

Gratis downloaden
4 januari 2018

We leven in het tijdperk van de digital enterprise, waarin digital de reis is en cognitive de bestemming. Met cognitive computing kunt u de concurrentie écht voor blijven. Veel business leaders staan steeds meer onder druk om alle beschikbare informatie in te zetten voor een perfecte customer experience. De digitale economie verandert de manier waarop we informatie verzamelen, inzichten verkrijgen en onze bedrijven zowel snel als iteratief innoveren. Welke mogelijkheden cognitive computing heeft en hoe u deze succesvol inzet, leest u in deze whitepaper.

Hybrid cloud – de nieuwe standaard

In de huidige business-omgeving is het niet genoeg om alleen je datavolume te managen. Organisaties moeten ‘cognitive businesses’ worden. Ze moeten informatie en ervaring combineren om klanten, processen en strategieën beter te begrijpen en op elkaar aan te laten sluiten. Om dit voor elkaar te krijgen is hybrid cloud de nieuwe standaard waarin de transformatie naar een digitale business kan worden versneld.

Data voor next-generation applicaties

Cognitieve applicaties kunnen zelf leren en reageren op klantvoorkeuren, om deze informatie vervolgens te gebruiken om mogelijkheden als systematic learning en natural language processing te ondersteunen. Met de mogelijkheid om duizenden terabytes te ondersteunen, kunt u historische en huidige data gebruiken om trends te identificeren en betere beslissingen te nemen.

Grote hoeveelheden data zijn risicovol

Marketeers willen heel veel informatie over klanten hebben:

  • Op welke specifieke promotie hebben ze gereageerd, met welk device, wanneer een waar
  • Hoeveel tijd heeft iemand besteedt per pagina
  • Welk navigatiepad volgden ze
  • Wat stopten ze in hun winkelmandje (en wat verwijderden ze)
  • Welke social media posts plaatsten ze voor, tijdens of na de interactie

Al deze informatie maakt transactionele data rijker en waardevoller. Maar het moet worden verzameld, geanalyseerd en in gebruik worden genomen. Daarom moeten databases gereed zijn om permanent een steeds grotere hoeveelheid data te kunnen verwerken. Dit datavolume vormt voor veel organisaties een risico. In deze whitepaper leest u hoe u dit risico minimaliseert zodat uw business altijd voorop loopt.

Is uw database al klaar voor de toekomst van cognitive computing?

Vandaag de dag is effectief datamanagement fundamenteel voor zakelijk succes. Zorg ervoor dat uw database en IT-resources volledig voorbereid zijn op het cognitieve tijdperk. Hoe u dat voor elkaar krijgt, leest u in deze whitepaper.

Gratis downloaden