Is jouw organisatie IoT proof?

Is jouw organisatie IoT proof?

Stap in de toekomst van oneindige mogelijkheden

Gratis downloaden
8 mei 2019

Als ondernemer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de productiviteit stijgt en de onderneming flexibel genoeg is om je snel aan te passen aan veranderingen in de markt. Wanneer je niet snel genoeg meegaat, loop je namelijk kans om ingehaald te worden door je concurrent. Eén van de belangrijkste technologische ontwikkelingen die je hierbij helpt is IoT. IoT maakt data meetbaar en voorspelbaar. Op deze manier kun je betere en snellere beslissingen maken en je business naar een hoger niveau tillen.

IoT toepassen in 3 stappen

Door IoT op de juiste wijze in te zetten, zorg je voor een constante stroom van actuele en toepasbare informatie. Zo blijf je als onderneming goed verbonden met je klanten en leveranciers, medewerkers en machines. Een business die goed verbonden is en blijft, boekt duurzame vooruitgang en is in staat de concurrentie voor te zijn. Veiligheid is hierbij een belangrijk punt. Goed verbonden zijn met je klanten, leveranciers en medewerkers is fijn, maar je moet er natuurlijk niet aan denken dat hun gevoelige data op straat komt te liggen. Klinkt logisch, maar hoe ga je precies van start? Want van de ene dag op de andere alles anders doen, dat werkt niet. Deze whitepaper laat je zien hoe je in 3 stappen start met IoT.

Het IoT-volwassenheidsmodel

  1. Remote Monitoring
    Genereer en verzamel je data zodat je voortdurend in controle staat van je machines en je slim en snel kunt inspelen op diverse situaties.
  2. Business Workflow
    Optimaliseer het gebruik van materiaal en verkrijg inzicht in supply chain en de status van productie.
  3. Advanced Analytics
    Investeer in technologie die automatisch inzichten extraheert zodat je kunt anticiperen op service issues en slim onderhoud kunt inplannen.

Met IoT naar een hoger niveau

Wanneer je de 3 stappen hebt gevolgd om je bedrijfsvoering te optimaliseren voor IoT, is het tijd om echt aan de slag te gaan. Daarom vind je in deze whitepaper ook 4 concrete stappen richting jouw eerste IoT-project, 7 waardevolle tips en een inspirerende klantcase. Klaar voor de start?

Gratis downloaden