Krijg inzicht door het Internet of Things

Krijg inzicht door het Internet of Things

Microsoft Azure Internet of Things (IoT) services

Gratis downloaden
12 april 2017

Als u dit artikel leest, bent u ongetwijfeld iemand die uw organisatie naar een hoger niveau wilt tillen. U gebruikt de data binnen en buiten uw organisatie om uw werkzaamheden op een hoger niveau te tillen. Hiervoor gebruikt u naast de vaktijdschriften en –blogs wellicht tools als Hadoop en Coosto. Maar maakt u al gebruik van de mogelijkheden van het Internet of Things?

Nieuwe datasets door Internet of Things

De verbonden devices van het Internet of Things resulteren in geheel nieuwe datasets. Om die uit te nutten , wilt u deze gegevens analyseren, controleren en integreren in het businessproces. Een uitgebreide set van Microsoft Azure Internet of Things (IoT) services kan u bij deze taak helpen.

Data uit tienduizenden devices

In deze whitepaper wordt een  referentiearchitectuur uit de doeken gedaan. De focus hiervan is het omgaan met grote IoT-omgevingen die gebruikmaken van tienduizenden devices waar enorm veel data uit komen. Dit model kan eveneens worden gebruikt in een ‘hobbyisten-scenario’ met maar een klein aantal apparaten.

Aan de slag met IoT!

Deze referentiearchitectuur is bedoeld voor Microsoft-klanten en -partners die IoT-oplossingen aanbieden met behulp van Azure. De focus ligt op de public cloud. De architectuur is abstract gehouden, maar het is mogelijk dat de geboden oplossingen alleen toepasbaar zijn op 1 of enkele industrieën.

Wilt u vandaag al aan de slag met IoT? Download dan deze referentie-architectuur, met de juiste handvatten om het Internet of Things tot een succes te maken.

Gratis downloaden