Doxis

Doxis
DoxisHet structureren en ordenen van informatie

Profiel Doxis

Doxis is gespecialiseerd in het structureren en ordenen van informatie. Al ruim 100 jaar helpen wij organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die is opgeslagen in hun werkprocessen. Dit doen wij door verbeteringen aan te brengen in de werkprocessen waar belangrijke informatie een rol in speelt.

Het beheersen (in control zijn) en optimaliseren van deze informatie ondersteunt het succes van een efficiënte transformatie van analoog naar digitaal werken. Medewerkers kunnen zo op de juiste plaats en tijd en met de juiste informatie de beste beslissingen nemen voor het succes van uw organisatie. U bent dus klantgericht bezig, uw organisatie is compliant en, bovenal, u verbetert de kostenefficiency in uw bedrijfsvoering.

De expertise van Doxis is gebundeld in drie services waarmee we aantoonbaar succesvol zijn bij klanten: digitaal werken, vormgeven en migreren.

Doxis Informatiemanagers
Loire 126
2491 AJ Den Haag
Tel: +31 (0)70 317 71 72

Doxis op Social Media

Nieuwste kennis Doxis

AVG: hoever zijn we nu eigenlijk?

AVG: hoever zijn we nu eigenlijk?

We hebben nog een lange weg te gaan

We zijn inmiddels meer dan een jaar onderweg met de AVG. Een goed moment om even te kijken hoever we in dat jaar zijn gekomen. Doxis ging in gesprek met advocate Regine Scholten, gespecialiseerd in het onderwerp, en concludeert dat er nog een hoop moet gebeuren. Waar liggen de uitdagingen? Wat hebben we al goed geregeld? Je leest het hier.

 
Afscheid nemen van papierwerk

Afscheid nemen van papierwerk

Stap één in onze reis naar een virtuele samenleving

Onze wereld is volop aan het transformeren van analoog naar virtueel. Niet vreemd dus dat dit ook een behoorlijke invloed heeft op onze manier van werken. Klassieke bureaucratie moet plaats maken voor virtueel werken waar AI centraal staat. De weg erheen is een reis langs 4 fases van werken, in deze whitepaper besteden we aandacht aan de eerste fase: van analoog naar hybride werken.

 
Hoe ziet informatiemanagement eruit in een virtuele wereld?

Hoe ziet informatiemanagement eruit in een virtuele wereld?

Vooruitkijken naar de toekomstige virtuele samenleving

Welke invloed heeft de verregaande digitalisering van onze samenleving op informatiemanagement? Zo heeft de overheid niet langer het monopolie op informatie. De verwachtingen van de burgers over de positie en rol van de overheid en het bedrijfsleven veranderen. In dit e-boek ontdek je aan de hand van 3 hoofdstukken de verschillende visies van digitalisering van het werk, de mens en de samenleving.