SAS

SAS
SASBusiness Analytics software en dienstverlening

Profiel SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Nieuwste kennis SAS

Artificial Intelligence met data en modellen waar je op kunt vertrouwen

Artificial Intelligence met data en modellen waar je op kunt vertrouwen

Hoe beter de data, hoe beter de resultaten

Vertrouwen in de data en de gerelateerde dataprocessen is bij artificial intelligence toepassingen zoals machine learning cruciaal. Heb je de data niet op orde, dan zullen de resultaten tegenvallen. Deze whitepaper biedt 5 best practices om jouw artificial intelligence strategie met vertrouwen in de data uit te kunnen rollen.

 
Met data-analyses de wereld verbeteren

Met data-analyses de wereld verbeteren

De mooiste kanten van big data

Met data kun je nieuwe businessmodellen ontwikkelen, een strategische voorsprong op je concurrenten nemen en… de wereld een beetje beter maken. Lees in deze whitepaper hoe technologie bijdraagt huiselijk geweld te voorkomen, dieren behoedt voor uitsterven en dodelijke infecties worden vermeden.

 
5 datamanagement tips bij uitstek

5 datamanagement tips bij uitstek

Ben jij klaar voor datagedreven beslissingen?

Data & analytics zijn niet meer alleen voor exclusieve bedrijven. Elke organisatie kan op een eenvoudige manier inzicht in zijn data krijgen. Maar hoe zet je ook daadwerkelijk de stap naar een datagedreven organisatie? De 5 datamanagement tips is deze whitepaper geven je alvast een duwtje in de goede richting. Zet de laatste stap en maak ook datagedreven beslissingen!