Stibo Systems

Stibo Systems
Stibo Systems

Stibo Systems is partner van Dutch Data Forum

Hét jaarcongres dat u helpt om datagedreven te werken!

De kracht van data…! De meeste organisaties zijn er van overtuigd dat data veel meer kan en gaat betekenen dan nu het geval is. Data gedreven werken, het raakt elke organisatie. Sommigen zijn al heel ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties en daarmee nieuwe data hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.

Profiel Stibo Systems

De unieke, menselijke, business-first benadering van Stibo Systems heeft ervoor gezorgd dat vooruitstrevende bedrijven over de hele wereld voor onze MDM-oplossingen hebben gekozen.

In de samenwerking hebben we hen geholpen de strategische waarde van hun master data te ontsluiten. Zo verbeteren ze hun klantervaring, stimuleren ze innovatie en bevorderen de bedrijfsgroei.

Door dit te doen, hebben we ze ook in staat gesteld om een belangrijke data gestuurde basis te creëren voor competitieve differentiatie en digitale transformatie.

Stibo Systems is een niet-beursgenoteerde dochter van de Stibo A/S-groep, opgericht in 1794, met hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken. Al sinds de oprichting hebben we een toekomstvisie, die geleid heeft tot een geschiedenis van innovatie.