Events

Return on Information 2018

28 november 2018Heliview Conferences & Training

We zien dat door de toenemende digitalisering en digitale transformatie de hoeveelheid date en informatie binnen organisaties blijft groeien. Het laten renderen van deze date en informatie zorgt ervoor dat de organisaties en medewerkers kunnen excelleren door slimmer en beter gebruik te maken van data en informatie.

 

Data Quality Conference 2019

14 mei 2019Heliview Conferences & Training

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

 

Dutch Data Forum

27 november 2019Heliview Conferences & Training

De kracht van data…! De meeste organisaties zijn er van overtuigd dat data veel meer kan en gaat betekenen dan nu het geval is. Data gedreven werken, het raakt elke organisatie. Sommigen zijn al heel ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties en daarmee nieuwe data hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.