Events

A.I. in Business 2019

16 mei 2019Heliview Conferences & Training

State-of-the-art technologie zoals kunstmatige intelligentie biedt nieuwe en vooruitstrevende manieren om waarde toe te voegen aan producten of diensten. Met name binnen een aantal disruptieve branches wordt al geïnnoveerd, zoals o.a. bij financieel- en zakelijke dienstverleners, overheid en retail. Het congres A.I. in Business helpt met name deze organisaties in zakelijke omgevingen om concrete stappen te zetten.

 

Data Quality Conference 2019

4 juni 2019Heliview Conferences & Training

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

 

Dutch Data Forum

27 november 2019Heliview Conferences & Training

De kracht van data…! De meeste organisaties zijn er van overtuigd dat data veel meer kan en gaat betekenen dan nu het geval is. Data gedreven werken, het raakt elke organisatie. Sommigen zijn al heel ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties en daarmee nieuwe data hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.