Partners

Active Professionals

Active Professionals

Active Professionals, een flexibele organisatie opgericht in 2005, met ruim 100 professionals die worden gedreven door ambitie. Wij beschikken over ervaren professionals op het gebied van afval- & milieu, ICT dienstverlening, performance management en CRM solutions.

 
Akamai

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

 
Alten

Alten

ALTEN is een internationaal technisch consultancybedrijf met 20.000 medewerkers in 20 verschillende landen. Wij zijn werkzaam in uiteenlopende markten, waarbij kennis op het gebied van technologie een belangrijkere rol speelt.

 
ASG Technologies

ASG Technologies

ASG Technologies Group, Inc. brings peace of mind to every enterprise with information access, management and control for our customers.

 
BCT

BCT

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie. Als die informatie goed gebundeld wordt en op de juiste momenten ter beschikking wordt gesteld, ontstaat er kennis die organisaties kunnen gebruiken om een concurrerende voorsprong te creëren én te behouden.

 
Bureau van Dijk

Bureau van Dijk

Zekerheid is een schaars goed in deze tijd. Nu datastromen grenzeloos groeien, wordt het moeilijker om er gegevens uit te filteren waar u van op aan kunt.

 
CaseWare

CaseWare

CaseWare Nederland biedt flexibele softwareoplossingen voor de accountancy en financiële dienstverlening.

 
Conspect Consulting & ICT

Conspect Consulting & ICT

Conspect; Plezier, Passie, Partnership Conspect is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot innovatieve toonaangevende Consultancy & ICT dienstverlener op het gebied van Agile Development en Business Analytics. Wij zijn daar gekomen door een aantal fundamentele keuzes te maken, gebaseerd op onze kernwaarden.

 
DaDoLog

DaDoLog

In het vak van consultancy en interim management kom je de vreemdste dingen tegen. DaDoLog wil daarom dat er veel duidelijkheid is omtrent de dienstverlening en wil zich in het consultancyvak positief onderscheiden.

 
 
Datadogs

Datadogs

Wij willen klanten helpen bij het benutten van kansen die data kan bieden om hun bedrijfvoering te verbeteren. Onze professionals vullen met hun IT vakkennis de teams van onze klanten aan. Zo bereiken wij gezamenlijk succes. Wij zijn vasthoudend, durven onze stem te laten horen en buiten de lijntjes te kleuren.

 
Directvertalen

Directvertalen

Directvertalen is gespecialiseerd in jou snel helpen aan een vertaling. We werken al jaren met een team vertalers van over de hele wereld. Onze werkwijze is efficiënt en kwalitatief hoogwaardig, zodat je zo snel mogelijk je vertaalde tekst in handen hebt. Voor grote teksten vertalen en meer specialistische vertaaltrajecten werken we soms samen met ons moederbedrijf Scriptware.

 
DocumentWereld

DocumentWereld

DocumentWereld is uitgegroeid tot de belangrijkste en grootste vaktitel voor de documentprofessional in Nederland.

 
eBurg

eBurg

Eburg heeft als doel inspiratie te bieden aan ambtenaren en bestuurders gerelateerd aan lokale overheden, door hoogwaardige informatie aan te bieden aan iedereen die in zijn dagelijks werk te maken heeft met beleids- en bedrijfsvoering.

 
EDM

EDM

EDM vergroot het rendement op uw klantdata door intelligente en pragmatische oplossingen op het gebied van datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik.

 
EIM Campus

EIM Campus

De EIM-campus is een initiatief van Strategy Partners Nederland, UnitedXperts, DocumentWereld en TAPAS (Tekstschrijven als Passie) om EIM-vakspecialisten te verbinden. De EIM-campus biedt alle fases van informeren, communiceren, interacteren en waarderen binnen één geïntegreerd en interactief platform.

 
ELO Digital Office

ELO Digital Office

ELO Digital Office is a leading manufacturer of enterprise content management systems, specializing in digital solutions for business processes for all industries and sectors.

 
EY

EY

EY onderkent al heel lang dat mondialisering een van de kenmerkende verschijnselen van onze tijd is. Daar hebben we op ingespeeld door onze organisatie zodanig om te vormen dat we steeds tijdig kunnen voorzien in de veranderende behoeften van onze cliënten en onze mensen.

 
Finavista

Finavista

Finavista is opgericht in 2003 met het doel diensten en oplossingen te ontwikkelen die meerwaarde bieden in operational performance.

 
Flexera

Flexera

Flexera helpt organisaties te slagen in iets wat steeds vaker onmogelijk lijkt: ‘Een compleet inzicht te krijgen in bedrijfsbrede software en hardware assets on-prem en in de Cloud’.

 
FutureFacts

FutureFacts

Future Facts is gespecialiseerd in business analytics. Voor onze klanten voeren wij slimme analyses uit met direct bruikbare resultaten, die we op alle niveaus in de organisatie implementeren.

 
Global Knowledge

Global Knowledge

Als wereldwijd marktleider op het gebied van IT- en Management- en vaardighedentrainingen, vindt u bij ons altijd de gewenste cursus – maatwerk of standaard, klassikaal of online.

 
Hot ITem

Hot ITem

Hot ITem gelooft in wendbare, datagedreven organisaties die de concurrentie voorblijven door zich snel te kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Alles wat wij doen heeft tot doel om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren.

 
Human Inference

Human Inference

Uw klant weer centraal met een integraal klantbeeld

 
IBM

IBM

Met IBM Business Analytics software oplossingen beschikken beslissers over de informatie die ze nodig hebben om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

 
Ilionx

Ilionx

Als ICT-dienstverlener stelt ilionx zich als doel uw organisatie succesvoller te maken met behulp van onze kennis, ervaring, diensten en oplossingen.

 
IMF Academy

IMF Academy

IMF Academy is part of International Management Forum (IMF), an independent publisher and training organisation focusing on business information for higher-educated managers and decision makers in large and middle-sized organisations.

 
In Summa Data Solutions

In Summa Data Solutions

In Summa Data Solutions – Rendement met informatie! In Summa beschouwt data als dé grondstof voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

 
Informatica Software Nederland

Informatica Software Nederland

Digital transformation changes expectations: better service, faster delivery, with less cost. Businesses must transform to stay relevant, and data holds the answers.

 
Intergamma

Intergamma

Intergamma BV exploiteert op franchisebasis de bouwmarktformules GAMMA en KARWEI, met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België.

 
Iron Mountain

Iron Mountain

Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in opslag, bescherming en beheer van informatie en bedrijfsmiddelen.

 
ITCG Data eXcellence

ITCG Data eXcellence

ITCG is in 1998 opgericht en is gespecialiseerd in het projectmatig uitvoeren van grootschalige datamigraties. Daarnaast houdt ITCG zicht dagelijks bezig met het meten & verbeteren van datakwaliteit. ITCG is werkzaam voor diverse branches, waaronder: bancaire sector, (zorg)verzekeraars, (semi)overheid, uitgevers, zorgsector, utilities, telecom en wooncorporaties.

 
Ivanti

Ivanti

IT-teams wereldwijd vertrouwen op Ivanti om het maximale uit hun IT-investering te halen door IT Service Management, IT Asset Management, Security, Endpoint Management en Identity Management samen te brengen. Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten.

 
Jheronimus Academy of Data Science

Jheronimus Academy of Data Science

Data Science is becoming increasingly essential to finding answers to the challenges of our era. The Jheronimus Academy of Data Science (JADS) is a unique concept in the Netherlands.

 
KBenP

KBenP

KBenP: meer waarde uit informatie. Ons bureau is sterk vanuit ons credo: onafhankelijk advies, krachtige implementaties. U maakt gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied van informatiemanagement, ICT en organisatie-inrichting.

 
Kennisportal

Kennisportal

Kennisportal.com is in 2003 opgericht als intermediair tussen kennisdragers en kennisvragers. Via Kennisportal.com worden maandelijks duizenden kennisdocumenten verspreid. Op Kennisportal.com kan de gebruiker geheel gratis en vrijblijvend kennisdocumenten downloaden.

 
Knowliah

Knowliah

We help knowledge workers find what they are looking for, so knowledge can be fully deployed. Knowliah unlocks the true value of information and expertise, a company’s greatest assets.

 
Managementbase

Managementbase

Managementbase heeft als doel inspiratie te bieden aan Managers, CIO's en professionals door hoogwaardige kennisdocumenten aan te bieden in de vorm van o.a. whitepapers, webinars, webcasts, onderzoeken, nieuws en achtergrondartikelen.

 
Microsoft

Microsoft

Microsoft brengt Big Data Analytics binnen het bereik van elke organisatie met oplossingen voor het moderne datawarehouse, Hadoop services uit de cloud of in uw eigen datacenter, krachtige self-service analyse en visualisatie met Power BI, en laagdrempelige clouddiensten voor Machine Learning. Ook u kunt vandaag al aan de slag!

 
MicroStrategy

MicroStrategy

MicroStrategy is wereldwijd leider in business intelligence-technologie en levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die bedrijven in staat stelt alle data die zijn opgeslagen in hun onderneming te analyseren en op basis daarvan betere beslissingen te nemen.

 
Migrato

Migrato

Migrato is gespecialiseerd in de migratie van content uit gebruikte of oude ECM systemen naar een nieuw ECM systeem. Doelstelling is om de contentexplosie met ongestructureerde en ongecontroleerde opslag van content gereed te maken voor de volgende fase van informatievoorziening.

 
Mostware

Mostware

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

 
Motion10

Motion10

Motion10 helpt het dataplatform in lijn te brengen met bedrijfsdoelstellingen. Bij een BI implementatie ligt de focus sterk op de BI governance en adoptie door een onderscheidende projectaanpak: Het Modelkantoor.

 
Nationale Data Podcast

Nationale Data Podcast

Big data is een onderwerp dat steeds meer bestuurders bezighoudt. Daarom een introductie over big data met Christian Verhagen.

 
NEXXT

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

 
OpenIMS

OpenIMS

OpenIMS is een van de eerste Informatie Mananagement Servers (IMS) en is door OpenSesame ICT ontwikkeld. In plaats van separate oplossingen voor Content Management, Document Management, Kennis Management en E-mail Archivering biedt OpenIMS een geintegreerde oplossing voor al deze terreinen

 
PGGM

PGGM

Als coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie verlenen we aan diverse pensioenfondsen, de aangesloten werkgevers en hun werknemers diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering.

 
Portiva

Portiva

Portiva is Microsoft Gold Partner en een high-end dienstverlener met de focus op security, samenwerking en kennisdeling.

 
Qlik

Qlik

Qlik maakt het gebruik van data een natuurlijk onderdeel bij het nemen van beslissingen. Hiermee helpen we mensen om verder te gaan dan het trekken van een conclusie.

 
QNH

QNH

Ongetwijfeld bent u er ook van overtuigd dat goed inzicht in de data waarover uw organisatie beschikt (intern en extern) meer en meer van levensbelang wordt voor uw bedrijfsbesturing.

 
Quadient

Quadient

Quadient® combines the capabilities of three Neopost sister companies, GMC Software, Human Inference and Satori Software into one technology portfolio of solutions designed to improve customer experience by improving the customer journey across print, digital and social channels.

 
Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

 
SAS

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

 
Service Now

Service Now

ServiceNow laat werk beter werken voor mensen. Iedereen heeft recht op geweldige werkbelevingen. Nu zijn routinetaken in een handomdraai klaar en grote projecten verlopen soepel.

 
SLTN Interaccess

SLTN Interaccess

SLTN Inter Access Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie.

 
Softline Group Northern Europe

Softline Group Northern Europe

Softline Group Northern Europe helpt u om “Compliance, Control and Cost savings” te realiseren voor uw IT.

 
Software AG

Software AG

Software AG helps organizations achieve their business objectives faster.

 
Solipsis

Solipsis

Ons motto: comfort class in ICT Comfort Class in ICT, dat staat voor ons gelijk aan u (weer) een ontspannen gevoel over uw ICT te geven. Dat is onze missie, onze manier van denken en doen op het gebied van moderne bedrijfsvoering en ICT.

 
Stibo Systems

Stibo Systems

De enige organisatie met de mensen, de technologie en de multidomein MDM-expertise om zich The Master Data Management Company te noemen.​

 
Tibco Software

Tibco Software

TIBCO gelooft in het stimuleren van digitale bedrijfsvoeringen door betere beslissingen en snellere, slimmere acties mogelijk te maken via haar TIBCO Connected Intelligence Cloud.

 
TopBI

TopBI

TopBI ondersteunt toonaangevende organisaties in het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van Business Intelligence en analytics toepassingen.

 
UnitedXperts

UnitedXperts

UnitedXperts brengt (Enterprise) Information Management professionals bij elkaar. Ervaren, maar ook beginnende IT’ers.

 
Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates zet zich in om ICT voor mensen te laten werken. VKA is een strategisch ICT adviesbureau en houdt van complexe vraagstukken.

 
VIPdoc

VIPdoc

VIPdoc informeert information management professionals over de ontwikkelingen in hun vakgebied, met nieuws, blogs, events, interviews en achtergrondinfo.

 
VIPmag

VIPmag

Sinds de eerste verschijning in 1988 is VIPmag. en de website VIPdoc.nl uitgegroeid tot de grootste en enige onafhankelijke vaktitel voor de invoer, opslag, distributie van informatie.

 
Whitebridge Advocatuur BV

Whitebridge Advocatuur BV

Whitebridge Advocatuur BV is a leading law firm in the Netherlands in the field of outsourcing and IT law. Furthermore we have profound experience and knowledge in the field of Data Protection and all aspects related to Data and Cloud.

 
Winmag Pro

Winmag Pro

Voor de zakelijke computergebruiker, specifiek de kenniswerker in het MKB, bevat WINMAG Pro iedere editie een indrukwekkend pakket aan informatie, reviews, analyses en achtergrondverhalen.

 
Wortell

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.