Partners

Active Professionals

Active Professionals

Active Professionals, een flexibele organisatie opgericht in 2005, met ruim 100 professionals die worden gedreven door ambitie. Wij beschikken over ervaren professionals op het gebied van afval- & milieu, ICT dienstverlening, performance management en CRM solutions.

 
Alten

Alten

ALTEN is een internationaal technisch consultancybedrijf met 20.000 medewerkers in 20 verschillende landen. Wij zijn werkzaam in uiteenlopende markten, waarbij kennis op het gebied van technologie een belangrijkere rol speelt.

 
ASG Technologies

ASG Technologies

ASG Technologies Group, Inc. brings peace of mind to every enterprise with information access, management and control for our customers.

 
Bureau van Dijk

Bureau van Dijk

Zekerheid is een schaars goed in deze tijd. Nu datastromen grenzeloos groeien, wordt het moeilijker om er gegevens uit te filteren waar u van op aan kunt.

 
Business Intelligence Kring

Business Intelligence Kring

BI-kring staat voor Benelux Intelligence kring. BI-kring is een Kennisplatform. Doel van dit kennisplatform is bij te dragen aan de professionalisering van de vakgebieden Business-, Market- en Competitive Intelligence.

 
CaseWare

CaseWare

CaseWare Nederland biedt flexibele softwareoplossingen voor de accountancy en financiële dienstverlening.

 
CDDN

CDDN

Samenwerken staat bij ons centraal en ‘kennis delen is kracht’ is onze missie. Kort en krachtig. Heldere communicatielijnen en transparantie naar onze klanten. Door samenwerken geven wij marketing nieuw elan.

 
Centric

Centric

Centric biedt gespecialiseerde totaaloplossingen op het gebied van consultancy, IT solutions, software engineering, e-business, systems integration, managed ict services en training.

 
Codit Nederland

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

 
Conspect Consulting & ICT

Conspect Consulting & ICT

Conspect; Plezier, Passie, Partnership Conspect is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot innovatieve toonaangevende Consultancy & ICT dienstverlener op het gebied van Agile Development en Business Analytics. Wij zijn daar gekomen door een aantal fundamentele keuzes te maken, gebaseerd op onze kernwaarden.

 
Datafloq

Datafloq

Datafloq is the One-Stop Source for Big Data, empowering organizations to create value from data. The platform aims to create an overview of the global big data market by bringing together all stakeholders within the global Big Data market.

 
 
DocumentWereld

DocumentWereld

DocumentWereld is uitgegroeid tot de belangrijkste en grootste vaktitel voor de documentprofessional in Nederland.

 
ELO Digital Office

ELO Digital Office

ELO Digital Office is a leading manufacturer of enterprise content management systems, specializing in digital solutions for business processes for all industries and sectors.

 
FutureFacts

FutureFacts

Future Facts is gespecialiseerd in business analytics. Voor onze klanten voeren wij slimme analyses uit met direct bruikbare resultaten, die we op alle niveaus in de organisatie implementeren.

 
Global Knowledge

Global Knowledge

Als wereldwijd marktleider op het gebied van IT- en Management- en vaardighedentrainingen, vindt u bij ons altijd de gewenste cursus – maatwerk of standaard, klassikaal of online.

 
Hot ITem

Hot ITem

Hot ITem is opgericht in 1998 en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van Business Intelligence en datawarehousing.

 
IBM

IBM

Met IBM Business Analytics software oplossingen beschikken beslissers over de informatie die ze nodig hebben om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

 
ICT-Partners

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

 
Ilionx

Ilionx

Als ICT-dienstverlener stelt ilionx zich als doel uw organisatie succesvoller te maken met behulp van onze kennis, ervaring, diensten en oplossingen.

 
Improven

Improven

Improven streeft naar duurzaam succes en duurzame relaties door goed te zorgen voor haar collega's, haar opdrachtgevers en haar leveranciers. Improven doet dit met een professionele organisatie die niet gelooft in gemakkelijk succes, maar in getalenteerde professionals die veel willen en kunnen bereiken door kennis, door hard werken en door goede relaties met klanten.

 
In Summa Data Solutions

In Summa Data Solutions

In Summa Data Solutions – Rendement met informatie! In Summa beschouwt data als dé grondstof voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

 
Inergy

Inergy

Inergy is een succesvolle partner in Cloud BI Services. Wij helpen organisaties meer rendement te halen uit hun core business en bedrijfsprocessen door inzicht te genereren uit alle informatie waarover zij (kunnen) beschikken.

 
Information Builders

Information Builders

Superieure klantenservice en toonaangevende innovatie zijn de twee leidende principes van ons bedrijf en van onze medewerkers. Ons enige belang is ervoor te zorgen dat onze klanten oplossingen voor intelligence, integration, en integrity kunnen toepassen om de prestaties in hun gehele onderneming te verbeteren. Het succes van onze klanten betekent dan ook alles voor Information Builders.

 
IntoDQ

IntoDQ

IntoDQ voorziet in kennis, best practices en technologie voor datakwaliteit en data governance vraagstukken.

 
IntraData

IntraData

IntraData b.v. is gespecialiseerd in ontwikkeling van online digitaal archief beheer. In 1996 kwam de eerste versie van de in eigen huis ontwikkelde oplossing IntraOffice op de markt, een applicatie voor digitaal archiefbeheer en documentdistributie.

 
ITCG

ITCG

ITCG is in 1998 opgericht door Harald Kikkers en Hilbrand Kikkers. In de daarop volgende jaren is ITCG uitgebreid met een aantal ervaren en enthousiaste specialisten en consultants. Wij helpen organisaties met het uitvoeren van grootschalige datamigraties, het implementeren van data warehouses, het verbeteren van datakwaliteit en het anonimiseren van testgegevens.

 
iWriter

iWriter

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking. Wij ontwikkelen en leveren documentmanagement software aan meer dan 150.000 tevreden gebruikers in Europa.

 
MagnaVersum BI Services

MagnaVersum BI Services

MagnaVersum BI Services heeft ruime kennis en ervaring. Vanuit deze ervaring zijn diverse Business Intelligence en Analytics oplossingen ontwikkeld en zijn we samen met diverse klanten verschillende Advanced Analytics oplossingen aan het ontwikkelen. Wij zijn voor u dienstverlenend, transparant, integer en gericht op het optimaliseren van waarde uit uw data.

 
 
Microsoft

Microsoft

Microsoft brengt Big Data Analytics binnen het bereik van elke organisatie met oplossingen voor het moderne datawarehouse, Hadoop services uit de cloud of in uw eigen datacenter, krachtige self-service analyse en visualisatie met Power BI, en laagdrempelige clouddiensten voor Machine Learning. Ook u kunt vandaag al aan de slag!

 
MicroStrategy

MicroStrategy

MicroStrategy is wereldwijd leider in business intelligence-technologie en levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die bedrijven in staat stelt alle data die zijn opgeslagen in hun onderneming te analyseren en op basis daarvan betere beslissingen te nemen.

 
Motion10

Motion10

Motion10 helpt het dataplatform in lijn te brengen met bedrijfsdoelstellingen. Bij een BI implementatie ligt de focus sterk op de BI governance en adoptie door een onderscheidende projectaanpak: Het Modelkantoor.

 
OpenIMS

OpenIMS

OpenIMS is een van de eerste Informatie Mananagement Servers (IMS) en is door OpenSesame ICT ontwikkeld. In plaats van separate oplossingen voor Content Management, Document Management, Kennis Management en E-mail Archivering biedt OpenIMS een geintegreerde oplossing voor al deze terreinen

 
Platform voor Klantgericht Ondernemen

Platform voor Klantgericht Ondernemen

PvKO inspireert professionals om klantgericht te ondernemen! Met als doel een toekomstbestendige relatie met de klant die bijdraagt aan de winstgevendheid van de organisatie.

 
Pyramid Analytics

Pyramid Analytics

Pyramid Analytics levert een uniek business analytics-platform (BI Office) waarmee individuen - van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers - hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie.

 
Qlik

Qlik

Qlik maakt het gebruik van data een natuurlijk onderdeel bij het nemen van beslissingen. Hiermee helpen we mensen om verder te gaan dan het trekken van een conclusie.

 
QNH

QNH

Ongetwijfeld bent u er ook van overtuigd dat goed inzicht in de data waarover uw organisatie beschikt (intern en extern) meer en meer van levensbelang wordt voor uw bedrijfsbesturing.

 
Quadient

Quadient

Quadient® combines the capabilities of three Neopost sister companies, GMC Software, Human Inference and Satori Software into one technology portfolio of solutions designed to improve customer experience by improving the customer journey across print, digital and social channels.

 
SAS

SAS

SAS is leider op het gebied van analytics. Met innovatieve analytics-, business intelligence-, data management-software en services, helpt SAS klanten op meer dan 75.000 locaties om sneller betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd ‘THE POWER TO KNOW’.

 
Signavio

Signavio

Today, many companies are facing the challenge of constant change or even reinvention, dictated by the requirements of the market. Whether it’s because of new technology, changing regulations, or even changes in institutional knowledge, many companies are considering what direction they need to go for long-term success.

 
 
Software AG

Software AG

Software AG helps organizations achieve their business objectives faster.

 
Solipsis

Solipsis

Ons motto: comfort class in ICT Comfort Class in ICT, dat staat voor ons gelijk aan u (weer) een ontspannen gevoel over uw ICT te geven. Dat is onze missie, onze manier van denken en doen op het gebied van moderne bedrijfsvoering en ICT.

 
Synechron

Synechron

Veranderingsprocessen bij financiële dienstverleners zijn complex. Ze raken de organisatie, de processen, de techniek en de mensen. Synechron is als geen ander in staat om al deze zaken met elkaar te verbinden.

 
Systemation

Systemation

Systemation is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag naar en aanbod van nieuwe softwaretechnologieën binnen het datadomein.

 
Tableau Software

Tableau Software

Tableau wil het mensen makkelijk maken data snel om te zetten in slimme zakelijke analytics. Welke data? Alle data, ongeacht formaat, indeling en onderwerp.

 
Tibco

Tibco

TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) is een aanbieder van infrastructuursoftware die bedrijven ter plaatse of in een cloudcomputing-omgeving kunnen gebruiken.

 
 
TopBI

TopBI

TopBI ondersteunt toonaangevende organisaties in het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van Business Intelligence en analytics toepassingen.

 
Uniserv

Uniserv

When we optimise your business partner data, we ensure that you have the best possible quality levels, with the very best performance. Our work always centres on tailored data quality. The result for you is optimal quality - at a lower cost: “Better data - Better business”

 
UnitedXperts

UnitedXperts

UnitedXperts brengt (Enterprise) Information Management professionals bij elkaar. Ervaren, maar ook beginnende IT’ers.

 
Ureason

Ureason

UReason specialises in solutions interpreting data in real-time to provide proactive advisory systems that help improving your decision-making. Let UReason help you achieve operational excellence and unlock the full potential of your assets.

 
Valid

Valid

Valid is een onafhankelijke ICT-dienstverlener. Innovatief en persoonlijk. Als klant kunt u rekenen op deskundig en pragmatisch advies, waarin onze diensten een middel zijn om ambitieuze doelstellingen te realiseren.

 
Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates zet zich in om ICT voor mensen te laten werken. VKA is een strategisch ICT adviesbureau en houdt van complexe vraagstukken.

 
VIPmag

VIPmag

Sinds de eerste verschijning in 1988 is VIPmag. en de website VIPdoc.nl uitgegroeid tot de grootste en enige onafhankelijke vaktitel voor de invoer, opslag, distributie van informatie.

 
WhereScape

WhereScape

WhereScape is the global leader in Data Driven Automation software; significantly reducing the time, risk and cost of getting from ‘Data to Decision’.

 
Whitebridge Advocatuur BV

Whitebridge Advocatuur BV

Whitebridge Advocatuur BV is a leading law firm in the Netherlands in the field of outsourcing and IT law. Furthermore we have profound experience and knowledge in the field of Data Protection and all aspects related to Data and Cloud.