Flexera

Flexera
FlexeraApplication Usage Management

Profiel Flexera

Flexera Data Platform is 's werelds grootste en meest uitgebreide repository van marktinformatie over bedrijfssoftware en -hardware. Gebaseerd op een voortdurend bijgewerkte en samengestelde repositoryomvat Flexera Data Platform momenteel meer dan 1,2 miljoen producten en meer dan 87 miljoen gegevenspunten en relevante product- en marktintelligentie. Het biedt de basis voor het maken van de beste, meest effectieve beslissingen voor enterprise-technologie door een complete, gecategoriseerde lijst van al uw hardware en software te leveren, verwarring weg te nemen en ervoor te zorgen dat al uw systemen een gemeenschappelijke taal spreken.

Flexera herdefinieert de manier waarop software wordt gekocht, verkocht, beheerd en beveiligd. Wij beschouwen de software-industrie als een supply chain, en maak het kopen en verkopen van bedrijfsgegevens van software en technologie winstgevender, veiliger en effectiever. Onze oplossingen voor software vulnerability- en asset management (SAM) elimineren ongwenste software en verhogen voorspelbaarheid van de aanschaf van software, we helpen bedrijven om alleen de software en cloudservices te aan te schaffen die ze nodig hebben, effectief beheren van de software die ze hebben en het reduceren van compliance- en beveiligingsrisico's. 

Flexera 's heeft werelds grootste en meest uitgebreide repository van marktinformatie over technologische assets gebouwd om al deze oplossingen en de volledige softwareketen van de juiste data te voorzien. Al meer dan 30 jaar hebben onze 1200+ medewerkers een passie bij het jaarlijks realiseren van miljoenen ROI voor onze 80.000 + klanten. Bezoek ons op www.flexera.com.