Hot ITem

Hot ITem
Hot ITemBusiness Intelligence en datawarehousing

Hot ITem is Silver partner van Data Quality Conference

Innovatief & praktijkgericht congres over datakwaliteit

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

Hot ITem is Silver partner van Dutch Data Forum

De kracht van data…! De meeste organisaties zijn er van overtuigd dat data veel meer kan en gaat betekenen dan nu het geval is. Data gedreven werken, het raakt elke organisatie. Sommigen zijn al heel ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties en daarmee nieuwe data hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.

Profiel Hot ITem

Hot ITem is opgericht in 1998 en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van Business Intelligence en datawarehousing. Met onze onderscheidende aanpak en pragmatische BI-oplossingen hebben we een scherpe focus op blijvende prestatieverbetering van bedrijven en overheidsinstellingen. We brengen Business en IT samen in een wederzijdse relatie, waarbij het realiseren van grip en het sturen op feiten centraal staat. Meer info: www.hotitem.nl