Softline Solutions

Softline Solutions
Softline SolutionsSoftware Asset Management

Softline Solutions is Bronze partner van Data Quality Conference

Innovatief & praktijkgericht congres over datakwaliteit

De digitalisering van de samenleving neemt steeds grotere vormen aan. Er wordt alsmaar meer data verzameld en gebruikt om beslissingen te nemen. De transformatie naar data- en informatiegestuurd werken is voor veel organisaties dan ook in volle gang. Het belang van goede datakwaliteit in deze ontwikkeling is evident. Niet alleen voor het ontwikkelen van de juiste stuurinformatie of het vormen van beleid, maar ook voor het verhogen van de omzet of het verbeteren van de dienstverlening. Maar hoe zorg je er nu voor dat de data die gebruikt wordt van de juiste kwaliteit is en blijft?

Profiel Softline Solutions

Softline Solutions helpt u om “Compliance, Control and Cost savings” te realiseren voor uw IT. Als onafhankelijk Software Asset Management // IT Asset Management specialist, kunnen we u helpen transparantie te creëren in software assets en uw lange termijn ITAM strategie definiëren. We werken met klanten uit veel verschillende branches, vanuit heel Europa.

Softline Solutions Northern Europe is onderdeel van de Softline Group, met vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, is meermaals bekroond en is gecertificeerd implementatie partner voor vele software uitgevers. De Softline Group is in 2019 voor het zesde achtereenvolgende jaar door Flexera uitgeroepen tot "EMEA Implementation Partner of the Year". “Deze prijs erkent de aanzienlijke impact die Softline heeft gehad op de EMEA SAM-markt. Softline blijft indruk op ons maken met hun begrip van de behoeften van klanten en hen te helpen hun doelen te overtreffen.”, aldus Cindy Grogan, vice-president van Global Alliances bij Flexera.

www.softline-solutions.nl

Softline Solutions op Social Media